صفحه اصلی > آرشیو اخبار معاونت غذا و دارو 

         



  چاپ        ارسال به دوست

تغذیه و پوست (قسمت پنجم)

این قسمت ویتامین c و بایوفلاوینوئیدها

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان،کارشناس ارشد تغذیه معاونت غذا و داروی دانشگاه گفت: ویتامین c و بایوفلاوینوئیدها ضد سرطان هستند و مانع شل شدن پوست می شوند.


آزاده آذر پیرا کارشناس ارشد تغذیه معاونت غذا و داروی دانشگاه اظهار داشت: بعضی از میوه‌ها و سبزی‌ها علاوه بر قندهای طبیعی،حاوی ویتامین ث و بایوفلاوینوئیدها هستند که ضدسرطان می‌باشند.


این مواد غذایی که در نگهداری و پایداری ساختمان سلولی موثر بوده و مانع شل شدن پوست می ‌شوندعبارتند ازمرکبات (پرتقال،گریپ ‌فروت، انواع لیمو و نارنگی) انواع توت،گوجه‌فرنگی،فلفل دلمه‌ای، طالبی، توت‌فرنگی،خربزه، هندوانه، آلبالو، گیلاس، کیوی، سیب‌زمینی و سبزی‌های برگ سبز، مثل کلم بروکلی، حاوی ویتامین ث فراوانی هستند. انگور، کشمش، آلبالو، نارنگی و لیموترش که در حفظ سلامت و شادابی پوست تأثیر بسزایی دارند.

 

مهندس آذرپیرا افزود: کلروفیل نیز یکی از موادی است که مانع پیری زودرس شده و جعفری، یونجه، اسفناج، کلم براکلی، تره، نعناع، مرزه، برگ چغندر و ریحان نیزاز مهم‌ترین منابع کلروفیل هستند و لازم به ذکر است که کلروفیل خام و پخته خواص یکسانی دارد.

 

تا جایی که امکان دارد در سبد غذایی خود از میوه سالم و شیرین بهره گیرید؛ هندوانه سرشار از ویتامین C است.در ضمن پتاسیم و لیکوپن (نوعی پیش ساز ویتامینA) بالایی هم دارد.


 این میوه غنی از آنتی‌اکسیدان‌،میزان آب و مواد مغذی موجود در سلول‌‌ها را تنظیم و متعادل می‌‌کند، جذب آب یکی از رازهای اصلی درخشندگی، سلامت، جوانی و زیبایی پوست است.

 


١٢:٠٩ - چهارشنبه ٢٥ تير ١٣٩٩    /    شماره : ١٠٥٤٩٠    /    تعداد نمایش : ٤٢


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج