چاپ        ارسال به دوست

کارشناس صدور پروانه های بهداشتی درهمایش تخصصی نظارت بر محصولات خوراکی و آشامیدنی؛

هدف از برگزاری این همایش تخصصی مروری بر قوانین و مقررات است

 

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان،مهندس ماریا قادری فرح درهمایش تخصصی مدیریت نظارت برمواد غذایی و محصولات آرایشی وبهداشتی با بیان اینکه هدف اصلی از برگزاری این همایش تخصصی مروری برقوانین و مقررات است اظهار داشت:تشریح شرح وظایف مسولین فنی کارخانجات و شرکت های تولیدی صنایع غذایی ومحصولات آرایشی وبهداشتی وهمچنین نحوه ی برخورد با عدم انطباق ها از دیگر موضوعاتی است که در این همایش به آن پرداخته شده است.

وی ادامه داد: موضوعات تراریخته، سامانه ثبت منبع و برنامه های آموزشی و پژوهشی از دیگر اهداف این همایش است.

 

گفتنی است همایش تخصصی مدیریت نظارت بر مواد غذایی و محصولات آرایشی و بهداشتی با محوریت شرح وظایف مسوولین فنی سراسر استان با موضوع تراریخته، سامانه ثبت منبع و برنامه های آموزشی و با اهداف اصلی یادآوری قوانین و مقررات، وظایف مسوولین فنی، نحوه ی برخورد با عدم انطباق ها، تکریم و بازآموزی قوانین و  به روز رسانی برچسب گذاری ها و همچنین تاکید بر اجرای صحیح قوانین و مقررات بر حسب استانداردهای سازمان غذا و دارو و با حضور مدیرنظارت بر غذا، رییس اداره صادرات و واردات محصولات آرایشی و بهداشتی، رییس اداره نظارت بر کالاهای قاچاق سلامت محور، کارشناسان مدیریت غذا و مسولین فنی سراسر استان برگزار شد.

 زهرا لعلیان: معاونت غذا و داروی دانشگاه

 

 

 

 

 

 

 


١١:٠٩ - دوشنبه ١٦ دی ١٣٩٨    /    شماره : ١٠٠٩٨٩    /    تعداد نمایش : ١٥١


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج