چاپ        ارسال به دوست

در همایش تخصصی مدیریت غذا با موضوع رعایت قوانین و مقررات مورد تأکید قرار گرفت؛

رعایت غنی سازی آرد یک طرح ملی است.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان،رئیس اداره نظارت بر عرضه مواد غذایی و محصولات آرایشی و بهداشتی،مهندس حجت اله کمکی در همایش تخصصی مدیریت غذا که در پانزدهم دیماه سالجاری در سالن همایش های دانشگاه برگزار شد با بیان اینکه صنایع آرد و نان مورد توجه ویژه سازمان غذا و دارو است اظهار داشت: با توجه به اینکه نان به عنوان قوت غالب اکثر مردم شناخته شده است سازمان غذا و دارو اهمیت ویژه ای در راستای غنی سازی این محصول با آهن واسید فولیک به منظور جلوگیری از کم خونی ناشی از فقر آهن در کلیه کارخانجات  آرد کشور  اجرا می شود.

 

مهندس کمکی در ادامه این برنامه به نکات قابل توجه مسئولین فنی کارخانجات تولید آرد اشاره کرد و گفت: رعایت کیفیت آرد و میزان سبوس گیری  و غنی سازی انواع آرد: با توجه به اهمیت گندم و آرد به عنوان محصولات استراتژیک و قوت غالب مردم شناخته شده است و از اهمیت بالایی برخوردار است و از مسئولین فنی کارخانجات تولید آرد خواهانیم همچون گذشته نظارت مستمر خود را لبر این محصول پر اهمیت در سبد غذایی خانواده ها داشته باشند.


مهندس کمکی در افزود:رعایت فرمولاسیون محصولات تولیدی، ارتقای نمره ارزیابی PRPs، اصلاح برچسب های محصولات تراریخته، توجه نظارتی بیشتر بر صنایع لبنی، گوشت وصنایع کیک و کلوچه،توجه ویژه به شکایات وارده درخصوص وجود جسم خارجی و ارجاء موضوع به مدیریت غذا، آرایشی و بهداشتی دانشگاه ،کنترل ویژه فرآیند تولید، انبارها و مراکز پخش محصولات ،ارسال اطلاعات کامل،عدم تولید بدون حضور مسئول فنی ،عدم تولید محصول با پروانه ساخت منقضی، از موارد مطرح شده در این همایش بود.


زهرا لعلیان: خبرنگار معاونت غذا و دارو

 

 

 


١٢:٤٣ - دوشنبه ١٦ دی ١٣٩٨    /    شماره : ١٠٠٩٩٠    /    تعداد نمایش : ٣٦


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج