چاپ        ارسال به دوست

در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان برگزار شد؛

دوره ی آموزشی با موضوع کاهش مصرف قند،نمک،چربی در محصولات

 

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه در راستای سلامت محوری بیشتر محصولات تولید شده از سوی کارخانجات صنایع غذایی و شرکت های تولید کننده انواع محصولات خوراکی و آشامیدنی مدیریت آزمایشگاه کنترل کیفی این معاونت جهت توانمندسازی بیشتر کارکنان خود اقدام به برگزاری این دوره آموزشی کرده است.

گفتنی است دوره ی مذکور با تدریس دکتر  فرشته مهری در سالن کنفرانس معاونت غذا و داروی دانشگاه برگزار شد.

زهرا لعلیان: خبرنگار روابط عمومی دانشگاه

 

 

 

 


١١:٢٨ - چهارشنبه ١٨ دی ١٣٩٨    /    شماره : ١٠١٠٣٧    /    تعداد نمایش : ٤٤


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج