چاپ        ارسال به دوست

درنشست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا با مدیران صنایع غذایی مطرح شد؛

مدیران کارخانجات صنایع غذایی همواره دیدگاه سلامت محوری را اساس کار خود قرار دهند

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا،دکتر ایرج خدادادی درنشستی که با مدیران کارخانجات صنایع غذایی برگزار شده بود ضمن تأکید بریاد آوری اجرای صحیح برنامه های سلامت  محور و برنامه های دقیق و درست بازرسی های کارشناسان حوزه معاونت غذا و دارو ابراز داشت: هدف اصلی ما این است که ضمن پشتیبانی از تولیدکنندگان و حمایت از کارگران و چرخه کار و رونق اقتصادی در استان همواره برنامه نظارت ها و پایش ها را بر اساس برنامه های سلامت محور محصولات غذایی اجرا نماییم.

وی تصریح کرد: امید است که تولیدات و عرضه صنایع و فراورده های گوشتی در استان به قدری با کیفیت و فراوان باشد که علاوه بر مرتفع نمودن نیازهای استان همدان به سایر استانها نیز عرضه شود.

معاونت غذا و داروی دانشگاه در ادامه سخنان خود با مهم برشمردن سلامت فراورده های گوشتی اذعان داشت: در گذشته فراورده های گوشتی درسبد کالای مردم جایگاه مناسبی داشته است ولی امروزه متاسفانه به دلیل اینکه برخی از کارخانه های تولیدی تخلفات مکرری در این حوزه انجام داده اند دیدگاه های مردم نیز منفی شده است و کارخانجات تولید کننده محصولات و فرآورده های گوشتی باید تلاش مضاعفی داشته باشند تا محصولات با کیفیت بالاتری تولید ودر اختیار مردم قرار گیرد تا دیدگاه مردم مثبت گردد.

معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا اضافه نمود: در راستای سلامت محصولاتی که در کارنجات تولید مواد غذایی  تولید و عرضه می گردد نیاز است همه با هم کمک کنیم وبا هم مشکلات را حل وفصل نمائیم تا جامعه ای سالم همراه با تولیدات محصولات سالم تر داشته باشیم.

وی با بیان اینکه تا زمانی که دیدگاه ها درخصوص محصولات گوشتی مانند سوسیس و کالباس منفی باشد نمی توان انتظار آینده ای روشن داشت  گفت: بنا براین باید تلاش کنید و محصولات را پاکیزه و مطابق با استاندارد ها تولید و روانه بازارنمائید و به عنوان متوليان سلامت،دید گاه سلامت محوری داشته باشید وهمانطور که آگاه هستید ایمنی و سلامت محصول اصلی ترین چیزی است که از مدیران شرکت های تولید کننده صنایع غذایی انتظار می رود.

دکتر خدادادی اذعان داشت:شکایاتی که در خصوص محصولات صنایع غذایی به این معاونت ارسال می شود به دقت مورد بررسی قرار می گیرند در خصوص برخی از شکایات که علل و زمینه شخصی داشته باشد که مشخص است و نیازی به پاسخگویی تولیدکنندگان نیست ولی در برخی از موارد که از یک نوع خاصی از محصول با مستندات شکایت می شود به شدت از سوی کارشناسان حوزه مدیریت غذا و فراورده های خوراکی آشامیدنی مورد برسی و تحلیل قرار می گیرد و با نمونه برداری و آزمایش در آزمایشگاه کنترل کیفی غذا و دارو نتایج بدست آمده تحلیل می گردد و نتیجه اعلام که چنانچه کارخانه ای تخلفی کرده باشد مطابق با قوانین اقدام جدی صورت می گیرد.

وی با بیان اینکه از تولید کننده های محصولات غذایی دو انتظار داریم ادامه داد:در درجه نخست سلامت مردم را مد نظر قرار دهند و همواره بر سلامت محوری محصول تکیه داشته و مطابق با استانداردها پیش بروند.

دوم اینکه در تولیدات خود خلاقیت و ابتکار عمل را مد نظر داشته باشند وسعی نمایند از محصولات گیاهی نیز در تولیدات خود بهره بگیرند.

دکتر خدادادی ملاک عمل را علاوه بر سنجش نمونه محصولات تولیدی از سوی کارشناسان حوزه معاونت غذا و دارو وجدان کاری و رضایت قلبی دانست و گفت: این مهمترین وظیفه ای است که بر گردن هر یک از ما قرار دارد.

معاونت غذا و دارو در پایان ضمن توجه ویژه به صنایع تولید و کارگرانی که در حال امرار معاش از کارخانجات صنایع غذایی هستند و همچنین با مورد توجه قراردادن سرمایه های سرمایه داران در کارخانه ها جهت رونق تولید گفت: این معاونت تا جایی که امکان داشته باشد از کارخانجات تولید محصولات غذایی استان که سلامت محوری و استاندارد سازی را سرلوحه کار خود قرار می دهند و به سلامت مردم توجه ویژه دارند در وزارت بهداشت پشتیبانی خواهد کرد.

زهرا لعلیان : خبرنگار معاونت غذا و دارو

 


١٠:١٢ - سه شنبه ١٤ آبان ١٣٩٨    /    شماره : ٩٩٤٧٨    /    تعداد نمایش : ٢٥


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج