چاپ        ارسال به دوست

دکتر محمد کاظم زاده در نشست با مدیران کارخانجات صنایع غذایی گفت:

سلامتی موضوعی است که انسان از ابتدای خلقت تا پایان عمر به آن نیاز ضروری دارد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان، مدیریت نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی در نشستی که با هدف بررسی و ابلاغ دستورالعمل های قانونی با مدیران شرکت ها و کارخانجات صنایع غذایی داشت اظهار کرد:سلامتی موضوعی است که انسان از بدو تولد خود تا پایان عمرش به آن نیازمند است و سلامتی رابطه عمیقی با میزان مواد غذایی سالم و تازه ای که  انسان استفاده می کند ارتباط عمیقی دارد.

دکترمحمد کاظم زاده با بیان اینکه سلامتی رابطه عمیقی با میزان مواد غذایی سالم و تازه ای که  انسان استفاده می کند دارد افزود: با توجه به اهمیت موضوع سلامتی و نقش کلیدی و حساس آن در زندگی انسان وزارت بهداشت و درمان به صورت جدی به این موضوع توجه دارد .
 وی ادامه داد: وزارت بهداشت وظیفه و نقش سنگین و مهمی در همه ی ابعاد سلامت دارد و معاونت غذا و دارو به عنوان یکی از متولیان سلامت توجه ویژه ای روی محصولات سلامت محوری که در کارخانجات صنایع غذایی تولید می شود دارد و به نوعی وظیفه ذاتی خود می داندکه نظارت جدی بر محصولات تولید شده از سوی کارخانجات صنایع غذایی داشته باشد چرا که با سلامت مردم در ارتباط است.

دکتر کاظم زاده گفت:بسیار خوشحال خواهیم شد که کمترین شکایات غذایی در استان ما باشد و کارخانجات این استان سالها به عنوان بهترین ها بدرخشند و باید بپذیریم که پذیرش نقد ها سازنده است و آینده بهتر کارها را به ارمغان خواهد داشت.

مدیرنظارت بر محصولات خوراکی و آشامیدنی این معاونت در ادامه گفت: همه ی افراد ابتدا تمایل به سلامت محوری محصول تولیدی در شرکت ها و کارخانه های خود دارند  ولی متاسفانه کمی بعد  ازتولید محصول دچار لغزش می شوند و برخی از آنها مرتکب خطا می شوند که هم به خود و هم به سلامت جامعه ضرر می رسانند و تشدید بازرسی ها و نظارتها به همین دلایل صورت می پذیرد.

وی هدف از برگزاری این جلسه را آشنایی و مشورت بیشتر با مدیران کارخانجات و ابلاغ دستورالعمل ها و بخشنامه ها دانست و اذعان داشت: قوانین لازم الاجرا است و بهتر است قبل از ايجاد چالش های جدی، با هم همفکری یکدیگر مشکلات صنایع را در بخش تولید برطرف نمائیم.

مدیرنظارت بر محصولات خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا در ادامه سخنانش به پروسه شکایات محصولات غذایی پرداخت و ادامه داد: در برخی از مراکز شکایات ممکن است به صورت سلیقه ای بررسی شود در حالی که نظر این مدیریت خارج از علم و دانش صورت نمی پذیرد و تنها معاونتی هستیم  که کمیته تخصصی رسیدگی به شکایات را با  حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا ومعاونت غذا و دارو کارشناسان  خود معاونت غذا و دارو به صورت جدی مورد بررسی قرار می دهیم.

وی در مورد شکایات محصولات در شهرستانها اینگونه بیان داشت :شهرستانها از نظر شرح وظایف مجزا شده اند و به رییس شبکه ها تفویض اختیار شده است و بازدید ها پس ازجمع آوری،حصول نتایج در کمیته بررسی و عدم انطباق ها توسط افراد خبره و هییت علمی و کارشناسان خبره بررسی و تصمیم گیری می گردد.

زهرا لعلیان: خبرنگار معاونت غذا و دارو

 


١١:٠٥ - سه شنبه ١٤ آبان ١٣٩٨    /    شماره : ٩٩٤٨٣    /    تعداد نمایش : ٣٤


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج