چاپ        ارسال به دوست

دکتر محمدرضا مرادی کارشناس محصولات غذایی :

تشدید نظارت ها بر کارخانجات تولید گوشتی و لبنیات

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا دکتر محمدرضا مرادی کارشناس محصولات غذایی در برنامه نشست با مدیران کارخانجات تولید صنایع غذایی با بیان اینکه صنایع غذایی یکی از صنایعی است که نقش بسیار مهم و برجسته ای در همه ی زمینه های اقتصادی، اجتماعی و سلامت انسان ها دارد اظهار داشت:با توجه به نقش کلیدی و سلامت محوری محصولات غذایی و همچنین با عنایت به تأکید وزارت بهداشت درمان برنقش سلامت محوری محصولات غذایی ،تشدید بازرسی ها از شرکت ها و کارخانجات تولید و عرضه ی مواد غذایی ادامه خواهد داشت.

دکتر مرادی با اشاره به  اینکه برخی از کارخانجات تولیدی که به عنوان نخستین کارخانه های تولید محصول غذایی گوشتی در همدان هستند و در راستای افتتاح و راه اندازی و حتی تولید محصول زحمات زیادی کشده بودند و نخستین کارخانجات استاندارد محصول گوشتی با کیفیت در استان بوده است گفت: برخی از این کارخانه ها متاسفانه امروزه از جایگاه نامناسبی برخوردارند و لازم است که در راستای حفظ و رسیدن به جایگاه قبلی خود اهتمام ورزند.

کارشناس محصولات غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا افزود: بسیاری از شرکت های تولید کننده محصولات غذایی استان امروزه از جایگاه بسیار مناسبی برخوردار هستند و محصولات خود را علاوه بر عرضه در سطح استان و شهرستانها به چندین کشور هم صادر می کنند که این موضوع حائز اهمیت است و باید اینگونه کارخانجات را بیشتر معرفی کرد.

دکتر مرادی در ادامه سخنانش در این برنامه به یک مورد شکایات مراجعین از تن ماهی اشاره کرد و گفت: یک مورد شکایت در سال گذشته به این معاونت ارسال شده بود مبنی بر وجود پنبه در تن ماهی که با پیگیری های بعمل آمده و بازدیدهای سرزده از کارخانه مورد نظر در شهرستان قزوین و نمونه برداری و آزمایش در آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت غذا و دارو مشخص شد هیچگونه الیافی در محصول تولید شده بکار نرفته است بلکه تن تهیه شده از یک نوع ماهی به نام مارلین  بود که در اصطلاح عامیانه به آن اسبک ماهی یا قاطر ماهی گفته می شود که این ماهی دارای بافت بسیار سختی است.

دکتر مرادی در خاتمه به مراحل پروانه ساخت اشاره کرد و گفت: کد رهگيري در بالای صفحه  درخواست های  وارد شده به این معاونت نمایان است و این کد مشخص می کند نوع درخواست تولید محصول چه چیزی و تاریخ درخواست چه زمانی است که ظرف مدت زمان 72 ساعت بعد از درخواست  درصورت عدم مشکل پروانه ساخت آماده است و در صورتی که مشکل داشته باشد مجدد بررسی می گردد که زمان بیشتری طول می کشد.

وی در پایان به روند استاندارد محصولات غذایی اشاره کرد و گفت:لازم است محصولی که تولید می شود PRP 170 از 200 را داشته باشد که اجازه تولید داشته باشد.

زهرا لعلیان: خبرنگار معاونت غذا و دارو



١٢:٣٢ - سه شنبه ١٤ آبان ١٣٩٨    /    شماره : ٩٩٤٩٠    /    تعداد نمایش : ٤٣


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج