چاپ        ارسال به دوست

مدیریت نظارت بر محصولات خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه گفت:

تشدید نظارت ها بر صنایع لبنی و گوشتی بیشتر خواهد شد؛

 

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا، دکتر محمد کاظم زاده در نشست مدیران عامل کارخانجات تولید کننده محصولات لبنی استان ضمن خیر مقدم به  میهمانان این برنامه با بیان اینکه محصولات گوشتی و لبنی به عنوان دو استراتژی مهم در کشور است گفت:با توجه به اهمیت سلامت آحاد جامعه و تأکید وزارت بهداشت بر سلامت محصولات غذایی که در دسترس مردم قرار می گیرد، نظارت بر کارخانجات تولید محصولات لبنی و گوشتی با جدیت بیشتری ادامه خواهند داشت.

مدیر نظارت بر محصولات خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه در نشست با مدیران شرکت های صنایع لبنی استان همدان اظهار داشت:این جلسه با هدف معین تأکید بر جایگاه و اهمیت سلامت محصولات لبنی بر سلامت مردم و در راستای جایگاه حمایت از تولیدات محصولات لبنی سالم در جامعه و قدردانی از همه بزرگوارانی که برای داشتن جامعه ای سالم محصول سالم تری تولید می کنند برگزار شده است.

دکتر محمد کاظم زاده افزود: ترجیح مدیریت غذا بر این موضوع  بود که این جلسه با حضور مدیران عامل کارخانجات و شرکت های تولید کننده صنایع لبنی برگزار گردد زبرا جلسات متعددی با مسئولین فنی شرکت ها به صورت روتین همواره از سوی این مدیریت در زمینه رعایت استانداردهای قانونی و الزام رعایت چارچوب بهداشتی و کیفیت محصول تولید شده برگزار می شود.

وی در ادامه گفت:از همه ی مدیران عاملی که در این نشست شرکت کرده اند قدر دانی کرد و به عواملی که موجب برگزاری این نشست شده است پرداخت و اضافه کرد در جامعه دو نوع تولید داریم که به صورت استراتژیک تولید می شود یکی از این موارد صنایع و فراورده های گوشتی است که در همین راستا روز گذشته جلسه ای را با مدیران کارخانجات و شرکت های صنایع غذایی برگزار کردیم که نتایج مطلوبی نیز حاصل شد.

دکتر کاظم زاده به دومین صنایع غذایی استراتژیک در کشوراشاره کرد و اضافه کرد :محصولات لبنی تولید شده در شرکت ها و کارخانجات تولید محصول لبنی در سلامت آحاد جامعه نقش وسیعی دارند و لازم است که با دید سلامت محور همواره در کشور مورد اهمیت باشند.

دکتر کاظم زاده در ادامه سخنانش گفت: مدیران عامل نقش کلیدی و ویژه از دیدگاه مدیریت غذا دارد وبه عنوان  رهبران کارخانجات هستند و می توانند در تولیدات محصولات با کیفیت عالی نقش اساسی داشته باشند و بنده اطمینان دارم که همه مدیران عامل دغدغه سلامت محوری محصولات غذایی دارند و هیچ مدیری نیست که به صورت خودآگاه محصول بی کیفیت تولید نماید .

وی به بازدید،نظارت، نمونه برداری از محصول و آزمایش محصول تولید شده از سوی مدیریت غذا و داروی دانشگاه پرداخت و اذعان داشت: یکسری وظایف و مسئولیت هایی وجود دارد که بر عهده مدیریت غذا است و این مدیریت به عنوان یک وظیفه ذاتی به آن عمل می کند ولی یکسری از برنامه ریزی ها  و اجرای دستورالعمل ها نیز وجود دارد که الزام رعایت آن برمی گردد به نوع فعالیت شرکتها و کارخانجات صنایع لبنی در استان که انتظار می رود مدیران عامل محترم در این برنامه ها و رعایت الزامات هماهنگی لازم را مانند گذشته با این مدیریت داشته باشند تا هر جایی که لازم باشد مدیریت غذا وارد عمل شود و در برنامه ریزی و نظارت ها به صورت ویژه عمل نماید،هدف ما از این جلسه نیز برنامه ریزی و اصلاح روند برخی از فرآیندهای برنامه ریزی و عمل در کارها است.

مدیر نظارت بر محصولات خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و داروی دانشگاه به جایگاه های ویژه ی سازمانهایی مانند: استانداری و فرمانداری اشاره کرد و گفت: وظیفه این معاونت منفک از ارگان های دیگراست و وظیفه ذاتی آن در درجه نخست نظارت بر سلامت محوری محصولات تولید شده در کارخانه ها در راستای سلامت مردم است و این یک وظیفه بزرگ و خطیری است که از سوی وزارت بهداشت به عنوان متولی سلامت جامعه بر عهده ی معاونت غذا و دارو گذاشته شده است و ما نیز موظفیم این وظیفه را در بهترین حالت ممکن انجام دهیم زیرا سلامت محصول، سلامت آحاد جامعه را در پی خواهد داشت.

وی به مرور فرآیند های  صدور پروانه های ساخت،اداره پایش برنامه های مدیریت غذا در طی سال اشاره کرد و گفت:این پایش در مدیریت غذا چند بار در طول سال انجام می گردد و از مدیران عامل کارخانجات تولید محصولات لبنی خواست در صورتی که نقد یا پیشنهادی  داشته باشند که مرتبط با حوزه کاری خاص  باشد با روی گشاده می پذیرد.

دکتر محمد کاظم زاده شرح وظایف معاونت غذا و دارو،سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت را برشمرد و گفت :یکی ازوظایف وزارت بهداشت، این است که متولی سلامت آحاد مردم است و آحاد مردم از یک جنین داخل شکم مادر تا هنگام مرگ افراد را شامل می شود و یک قسمت از سلامت تحت عنوان سلامت غذایی مردم بر عهده معاونت غذا و دارو گذاشته شده است و کل کشور وهمچنین وزارت بهداشت انتظار دارد که معاونت و مدیریت غذا ضامن سلامت غذایی که مردم مصرف می کنند باشند.

مدیریت نظارت بر محصولات خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو با اشاره به موارد و بررسی های محصولات غذایی گفت: بازرسی و نمونه برداری از محصول در زمانی که شکایتی از محصول تولید شده باشد،امری عادی،لازم و ضروری است و هیچگونه دخل و تصرف نظر و سلیقه شخصی اعمال نمی گردد. 

وی خاطر نشان کرد: هر جایی که آرم سازمان غذا و دارو بر روی محصول وجود داشته باشد پای سازمان غذا و دارو در میان است و در همین راستا محصولات خوراکی بیشتر از سایر موارد مورد بررسی و دقت قرار می گیرند.

مدیریت غذا در پایان گفت: مسئولین فنی شاغل در کارخانجات تولید محصولات خوراکی و آشامیدنی نمایندگان معاونت غذا و دارو در آن شرکت ها و کارخانه ها هستند و جلسلت متعددی با آنها در خصوص نظارت دقیق و مراقبت های ویژه انجام شده است و همواره تأکید ما به مسئولین فنی این بوده که شما کارمندان کارخانجات تولیدی و نمایندگان معاونت غذا و دارو هستید و لازم است که به جای کارفرمای خود هوشیاری و آگاهی کامل در هنگام تولید را داشته باشد و ما اطمینان داریم که هیچ مدیر عاملی حاضر نیست محصول بی کیفیت تولید کند و نام وجه خود و کارخانه خود را زیر سوال ببرد و اگر خطایی صورت بگیرد ممکن است از دید مدیر عامل یا مسئول فنی پنهان مانده باشد و این مدیریت هیچگونه دید منفی درخصوص تولید کنندگان ندارد و همیشه با مثبت نگری به تولیدات محصولات کارخانجات نگریسته است.

زهرا لعلیان :خبرنگار معاونت غذا و دارو

 


١١:٠٦ - پنج شنبه ١٦ آبان ١٣٩٨    /    شماره : ٩٩٥٠٩    /    تعداد نمایش : ٣٢


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج