زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1401/06/27 - 12:22
  • تعداد بازدید : 294
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 50
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
از سوی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا مورد تأکید قرار گرفت؛

الزامی بودن مسئولان فنی در زمان تولید مواد غذایی در شرکت های تولید مواد غذایی

در دید و بازدید مسئولان فنی و مدیر عامل شرکت سحر با معاونت غذا و داروی دانشگاه بر لزوم حضور مسئولین فنی در زمان تولید مواد غذایی در شرکت های تولید مواد غذایی از سوی معاون غذا و دارو تأکید شد.

معاون غذا و دارو ی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا دردید و باز دید شرکت مواد غذایی سحر بر حضور مسئولان فنی در زمان تولید مواد غذایی تأکید کرد.


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینای همدان،مدیر عامل و مدیر کنترل کیفی و مسئولین فنی شرکت مواد غذایی سحر جهت دید و بازدید نوروزی و تبریک سال نو  در دفتر معاونت غذا و داروی دانشگاه حضور بهم رساندند.


گفتنی است در این نشست صمیمی گزارشی از اقدامات اصلاحی در روند فرمولاسیون مواد غذایی در جهت اصلاح الگوی غذایی سالم مطابق با برنامه عملیاتی سازمان  غذا و دارو مبنی بر کاهش قند و نمک و چربی ارائه گردید و دکتر خدادادی ضمن تبریک سال نو و آرزوی موفقیت برای شرکت مذکور یادآور شدند اجرای قوانین و مقررات مطابق با دستورالعمل های کشوری و استانی از اهم وظایف شرکت های تولیدی است و با توجه به موضوع سلامت مواد غذایی و همچنین پاسخ صریح به شکایات مطروحه، رعایت کیفیت تولید ،حضور مسئولین فنی در زمان تولید و استفاده از فناوری ها و تکنولوژی های جدید را یادآور شدند.


 



 




  • گروه خبری : معاونت غذا و دارو,تازه ترین ها,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 93532
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 3493
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 538758
تعداد کاربران بر خط 0