زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1401/12/07 - 09:30
  • تعداد بازدید : 166
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 146
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به مناسبت روز جانباز صورت گرفت:

تجلیل از دو جانباز بزرگوار معاونت غذا و دارو

در روزِ که مزین بود به نام باب الحوایج حضرت عباس علیه السلام و روز جانباز از دو جانباز بزرگوار معاونت غذا و دارو با اهدای گل و لوح سپاس و شیرینی تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان ، در روزی که مزین بود به نام باب الحوایج حضرت عباس علیه السلام و روز جانباز از دو جانباز بزرگوار معاونت غذا و دارو با اهدای گل و لوح سپاس و شیرینی تجلیل شد.

  دکتر قدرت اله رستمی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان، در این دیدار ضمن تبریک به مناسبت ولادت با سعادت حضرت عباس علیه السلام جانبازان را شهدای زنده خواندند و افزودند :همه ما قدردان زحمات همه ی جانبازان و ایثار ان عزیز و شهدای والا مقام هشت سال دفاع مقدس هستیم و جانبازان یادآور رشادت ها و دلیرمردانی هستند که در دفاع از ایران عزیز از گرانبها ترین داشته های خود گذشته اند.

وی با حضوردر دفتر کار دو تن از جانبازان بزرگوار با اهدای لوح سپاس، شاخه گل  و شیرینی از جانبازان تجلیل کردند.

  • گروه خبری : اطلاعیه,اطلاعيه,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 123601
کلمات کلیدی
پریسا بیگلرخانی
خبرنگار

پریسا بیگلرخانی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 945
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 502843
تعداد کاربران بر خط 1