زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1401/06/27 - 09:54
  • تعداد بازدید : 789
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 36
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در حوزه معاونت غذا و دارو برگزار شد؛

جلسه اختصاصی بررسی مسائل و مشکلات مربوط به فرآیند اصلاح موارد در اداره غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی

به منظور تسریع درانجام فرآیندهای اداره غذا ومحصولات آرایشی و بهداشتی، دکترایرج خدادادی معاونت غذا و داروی دانشگاه جلسه ای اختصاصی با حضور مدیر نظارت بر محصولات خوراکی وآشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی و رئیس اداره های صادرات و واردات محصولات و فراورده های خوراکی و آشامیدنی، رئیس اداره نظارت برعرضه فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو و رئیس اداره صدور پروانه های بهداشتی این معاونت برگزارکرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا دکتر ایرج خدادادی معاونت غذا و داروی دانشگاه اهداف این جلسه را تسریع در انجام امور اداره محصولات خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی دانست و اظهار داشت: تمام تلاش ها باید در راستای ایجاد امنیت،آرامش و تسریع در انجام فرآیندها وامور مراجعین به این معاونت باشد.


دکتر محمد کاظم زاده مدیر اداره نظارت بر محصولات خوراکی ،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی این معاونت در ادامه جلسه ضمن مهم بر شمردن فعالیت ها و فرآیندهای واحد غذا افزودند: روسا و کارشناسان این حوزه همواره از تمام توان خود در راه رسیدن به اهداف تعالی سازمان و معاونت غذا و دارو بهره گرفته اند و کوشیده اند تا خشنودی خداوند متعال و رضایت مراجعین به معاونت غذا و دارو و بخصوص اداره غذا را برآورده نمایند که این نیز خود جای تقدیر و قدر دانی دارد و من به نوبه خود از همه ی عزیزان فعال در این اداره تشکر می نمایم.


مهندس محمد شیرازیان رئیس اداره واردات و صادرات حوزه ی اداره غذا در معاونت غذا و دارو گفت: دراین جلسه اختصاصی که در راستای بررسی مسائل و مشکلات فرآیندی ،اصلاح موارد در اداره غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی برگزار شده بود به منظور تسریع در انجام فرایند های مربوطه و پاسخ به استعلام ها و همچنین انجام وظایف کارشناسان نظرات متعددی مطرح شد و مقرر گردید کلیه موارد از طریق کارشناسان هر اداره پیگیری که نظارت آن بر عهده مسئولین می باشد صورت پذیرد.



 


 



 



 


 


 




 

  • گروه خبری : معاونت غذا و دارو,تازه ترین ها,اخبار روابط عمومی,تازه های علمی,مقالات
  • کد خبر : 98393
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 1971
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 537236
تعداد کاربران بر خط 3