جلسه وب ویدئوکنفرانس معاونین قطب
جلسه وب ویدئوکنفرانس معاونین قطب
جلسه وب ویدئو معاونین با حضور مدیر کل دارویی و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی همدان،دکتر غلامحسین مهر علیان مدیر کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با بیان اینکه تعداد زیادی از مردم برای تهیه ماسک و ژل ضدعفونی کننده به داروخانه ها مراجعه می کنند گفت: ژل و ماسک به اندازه کافی در داروخانه ها توزیع شده است و جای هیچ نگرانی نیست.
دکتر مهرعلیان در این نشست گفت: در سرکشی هایی که از تعداد زیادی از داروخانه های سطح شهر انجام شد خوشبختانه شاهد رفتار مناسب وحرفه ای همکاران درتوزیع ماسک و ژل ضدعفونی کننده به مراجعین بوده ایم.
وی گفت: در روزهای آتی توزیع مناسبی از اقلام ضد عفونی کننده صورت خواهد گرفت و جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد.
در ادامه این نشست هر یک از معاونین به ارائه مطالبی درخصوص موضوعات مطرحه شده پرداختند و مدیران دارویی نیز در راستای توزیع ماسک و ژل ضدعفونی کننده پرداختند.
نظر دهید