زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1404/12/23 - 14:09
  • تعداد بازدید : 7
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 7
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون غذا و دارو همدان:

در تامین دارو و شیر خشک مشکلی نداریم

دکتر میرمعینی معاون غذا و دارو دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان اعلام کرد هم استانی های عزیز نگران تأمین دارو و شیرخشک نباشند در حال حاضر مشکلی در زمینه تامین و توزیع این اقلام وجود ندارد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان، دکتر میرمعینی معاون غذا و دارو دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان اعلام کرد هم استانی های عزیز نگران  تأمین دارو و شیرخشک نباشند در حال حاضر مشکلی در زمینه تامین و توزیع این اقلام وجود ندارد.

 

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان، به دنبال حمله آمریکایی صهیونیستی به انبار یکی از شرکت های پخش دارو و شیر خشک در همدان، به اطلاع مردم عزیز استان می‌رساند در حال حاضر مشکلی در زمینه تامین و توزیع این اقلام وجود ندارد.

 

بر همین اساس در بازرسی های میدانی و با هماهنگی های صورت گرفته با مجموعه سازمان غذا و دارو مقرر شده تا در صورت بروز هرگونه کمبود در تامین دارو، کلیه اقلام مورد نیاز از طریق شرکت های پخش استان های مجاور تامین گردد.

 

همچنین در زمینه توزیع شیر خشک هم با توجه به  اقدامات قبلی، موجودی مکفی در داروخانه در دسترس همشهریان گرامی وجود دارد و اختلالی در توزیع ایجاد نشده است. ضمن اینکه با پیگیری های صورت گرفته جایگزینی سهمیه از دست رفته با قید فوریت در حال انجام است. 

  • گروه خبری : معاونت غذا و دارو,اخبار روابط عمومی,اطلاعيه,اطلاعیه
  • کد خبر : 163537
کلمات کلیدی
پریسا بیگلرخانی
خبرنگار

پریسا بیگلرخانی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 577
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 500623
تعداد کاربران بر خط 10