زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1404/12/11 - 12:28
  • تعداد بازدید : 7
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 7
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
از سوی مدیریت نظارت بر غذا و فرآورده های خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان صادر شد؛

در پی شهادت مقام معظم رهبری حضرت سید علی حسینی خامنه ای بیانیه صادر کرد

من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلو تبدیلا با نهایت تأسف و اندوه فراوان، عروج ملکوتی و شهادت حسین گونه رهبر معظم انقلاب اسلامی، این مجاهد نستوه، رهبر فرزانه و عالم ربانی و جمعی از هموطنانمان در حملات ددمنشانه رژیم های خبیث و پوشالی و نظام سلطه جهانی را به ساحت حضرت ولیعصر (عج) و ملت شریف ایران تسلیت عرض نموده و انزجار خود را از صهیونیسم و استکبار جهانی اعلام می داریم.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان متن بیانیه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلو تبدیلا

با نهایت تأسف  و اندوه فراوان، عروج ملکوتی و شهادت حسین گونه رهبر معظم انقلاب اسلامی، این مجاهد نستوه، رهبر فرزانه و عالم ربانی و جمعی از هموطنانمان در حملات ددمنشانه رژیم های خبیث و پوشالی و نظام سلطه جهانی را به ساحت حضرت ولیعصر (عج) و ملت شریف ایران تسلیت عرض نموده و انزجار خود را از صهیونیسم و استکبار جهانی اعلام می داریم.

 

سربازان جبهه سلامت کشور و از جمله کارکنان خدوم معاونت غذا و دارو در این زمان حساس و شرایط دشوار با اتکا به خداوند متعال و روحیه صبر و استقامت که همواره سرلوحه ملت سرافراز ایران بوده، از سلامت مردم عزیز کشورمان دفاع خواهند کرد و  از هر گونه خدمت فروگذاری نخواهند نمود.

در اجرای این رسالت، تمامی کارکنان معاونت غذا و دارو و شبکه های بهداشت و درمان استان در کنار تولیدکنندگان، توزیع‌کنندگان کالاهای سلامت محور و صنوف مرتبط و کارکنان مراکز بهداشتی و درمانی، وظایف محوله خود را با دقت، تعهد و دلسوزی مضاعف به انجام می رسانند.

خدمت رسانی صادقانه در راستای اطمینان از سلامت و امنیت غذایی جامعه، تأمین و توزیع مناسب دارو و تجهیزات پزشکی و شیر خشک و سایر اقلام سلامت محور و نظارت مستمر بر رعایت این امر از اولویت‌های اساسی ما در این مقطع حساس محسوب می‌شود.

بی تردید جنایات این جرثومه های فساد، نه خاموش کننده راه حق، بلکه آغاز فصل تازه ای از عزت اسلام و عظمت ایران خواهد بود.

پیروزی وعده الهی است و مردم ایران پیروز خواهند بود. انشاالله

  • گروه خبری : معاونت غذا و دارو,اخبار روابط عمومی,اطلاعيه,اطلاعیه
  • کد خبر : 163468
کلمات کلیدی
زهرا لعلیان
خبرنگار

زهرا لعلیان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 586
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 500632
تعداد کاربران بر خط 15