کارشناس اداره آرایشی و بهداشتی اعلام کرد:
مراقبت از پوست در دوران کرونا
دکتر انیس رشیدی زاد کارشناس دارویی و کارشناس آرایشی و بهداشتی دانشگاه مراقبت از پوست در دوران کرونا را اعلام کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان، دکتر انیس رشیدی زاد کارشناس دارویی و کارشناس آرایشی و بهداشتی دانشگاه مراقبت از پوست در دوران کرونا را اعلام کرد.
دکتر رشیدی زاد گفت : در دوران کرونا عامل اصلی پیشگیری از ابتلا به کرونا، انجام اقداماتی مانند مصرف ضدعفونی کننده های حاوی الکل، استفاده از ماسک و شست و شوی مداوم دست ها می باشد و این عوامل ناگزیرمی تواند مشکلاتی برای سلامت پوست افراد ایجاد کند.
وی ادامه داد: خشکی ،ترک خوردن وپوسته پوسته شدن دست ها و ایجاد یا افزایش اکنه صورت که ممکن است حتی منجر به ایجاد جوش های چرکی شود از عواملی هستند که ممکن است در اثر استفاده از ضدعفونی کننده ها و پاک کننده ها برای افراد بوجود آید.
دکتر رشیدی زاد افزود برای پیشگیری از این مشکلات و آسیب ها راهکارهای زیر توصیه می شود:
1.برای جلوگیری از حذف چربی طبیعی پوست ، خشکی و ترک خوردن وپوسته پوسته شدن : دست ها را با اب ولرم یا حتی خنک بشویید زیرا آب گرم اثری روی ویروس کووید ندارد و فقط خشکی پوست را افزایش می دهد .
2. تاحد امکان برای نظافت سطوح از دستکش استفاده کنید ضد عفونی کننده های حاوی هیپو کلریدریک اسید مثل وایتکس و سفید کننده ها به سرعت لایه چربی پوست را از بین می برند.
3.بلافاصله بعد از خشک شدن دست هایی که ضد عفونی یا شسته شده ،از کرم ها و مرطوب کننده های حاوی گلیسرین اوره اوسرین یا هیالورونیک اسید استفاده کنید.
4. برای رفع پوسته شدن دست شب ها قبل از خواب با وازلین دست خود را چرب کنید.
5. اگر دچار حساسیت قرمزی و خارش شده اید به داروخانه مراجعه و یک پماد ضد حساسیت به تشخیص و صلاحدید داروساز باتوجه به شدت و ضعف ناحیه آسیب دیده خریداری و مصرف نمایید.
6. در دوران کرونا بهتراست از صابون های گلیسیرینه یا کرم دار استفاده کنید.
در خاتمه خاطر نشان میکنیم که هرچقدر مشکلاتی که با آن مواجه می شوید اذیت کننده باشد به هیچ وجه استفاده از ماسک و ضدعفونی کننده ها را ترک نکنید تا موجب گسترش بیماری کووید 19 نشوید. ادامه دارد...
نظر دهید