زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1401/06/27 - 17:24
  • تعداد بازدید : 145
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 36
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
همزمان با روز جهانی غذا به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد؛

همابش معاونین غذا و داروی سراسر کشور

همایش معاونین غذا و داروی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در دو روز متوالی ۲۶و۲۷ مهرماه سالجاری برگزار شد۰

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان؛ همایش معاونین غذا و داروی سراسر کشور همزمان با روز جهانی غذا به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در دو روز متوالی ۲۶ و ۲۷ مهرماه برگزار شد.


دکتر ایرج خدادادی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان از حضور در این برنامه خبر داد و افزود: این همایش به پاس بزرگداشت روز جهانی غذا و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شده بود و معاونین غذا و داروی سراسر کشور در این همایش گرد هم آمدند تا با همفکری هم در راستای سلامت و امنیت بیشتر محصولات غذایی و همچنین اصلاح الگوی تغذیه ای گام بردارند .


"tگفتنی است در این همایش مدیران ستادی سازمان غذا و داروبه به ارائه گزارش عملکرد خود و معرفی برنامه های آتی پرداختند و همچنین در این همایش به مناسبت روز جهانی غذا از شرکت های صنایع غذایی که موفق به اخذ نشان ایمنی و سلامت شده بودند تجلیل شد.


 


 



در پایان همایش ریاست سازمان غذا و دارو تمام با لوح سپاس از تمام معاونین غذا و داروی سراسر کشورقدردانی کردند.


دکتر خدادادی خاطرنشان ساخت هدف از برگزاری روز جهانی غذا این است که یاآور شویم غذا عنصری اساسی و اصلی در راه سلامت انسان است  و با توجه به شرایط کنونی که کرونا در همه کشورها وجود دارد مردم باید بیشتر به سلامت غذایی که مصرف میکنند توجه نمایند.


 

  • گروه خبری : معاونت غذا و دارو,تازه ترین ها,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 114873
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 1676
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 531262
تعداد کاربران بر خط 2