تشدید نظارت های نوروزی در دومین روز از فروردین 1405
کارشناسان مدیریت دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان در دومین روز از سال جدید در راستای تشدید نظارت ها از داروخانه های شبانه روزی استان همدان بازدید کردند.
دکتر علیزاده و دکتر غفوری با هدف نظارت بیشتر و ارائه خدمات مطلوب تر به هم استانی ها و پیشگیری از تغییر قیمت های خودسرانه برخی از داروخانه ها در اقلام بهداشتی و همچنین نظارت بیشتر بر توزیع دارو در داروخانه ها، داروخانه های شبانه روزی شهر همدان را بازرسی کردند.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان، دکتر علیزاده و دکتر غفوری با هدف نظارت بیشتر و ارائه خدمات مطلوب تر به هم استانی ها و پیشگیری از تغییر قیمت های خودسرانه برخی از داروخانه ها در اقلام بهداشتی و همچنین نظارت بیشتر بر توزیع دارو در داروخانه ها، داروخانه های شبانه روزی شهر همدان را بازرسی کردند.
*تشدید نظارت های نوروزی
نظر دهید