از سوی کارشناس مدیریت فرآورده های طبیعی،سنتی،مکمل و شیرخشک انجام شد؛
بازرسی و بازدید از شرکت ابیان دارو
دکتر نگار مهری کارشناس مدیریت فرآورده های طبیعی،سنتی،مکمل و شیرخشک های معاونت غذا و دارو دانشگاه در سیزدهم آبانماه سالجاری از شرکت ابیان دارو بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان، دکتر نگار مهری کارشناس مدیریت فرآورده های طبیعی،سنتی،مکمل و شیرخشک های معاونت غذا و دارو دانشگاه در سیزدهم آبانماه سالجاری از شرکت ابیان دارو بازدید کرد.
گفتنی است بازدید و بازرسی ها با هدف بررسی درخواست کارخانه مبنی بر افزایش خط تولید ساشه( یکی از انواع اشکال دارویی ) به پروانه تأسیس انجام شد.
در جریان این بازرسی، دکتر مهری ضمن بررسی شرایط فنی، بهداشتی و استانداردهای تولید، از بخشهای مختلف کارخانه بازدید کرده و وضعیت تجهیزات، زیرساختها و فرآیندهای تولید را مورد ارزیابی قرارداد.
در پایان این بازدید، پیشنهادها و نکات لازم جهت تکمیل مستندات فنی و انطباق بیشتر با ضوابط جاری ابلاغ شد تا پس از بررسی نهایی در کمیتههای تخصصی معاونت، تصمیم مقتضی در خصوص درخواست کارخانه اتخاذ شود.
نظر دهید