زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1402/01/12 - 10:24
  • تعداد بازدید : 399
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 343
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
استمرار طرح تشدید نظارت های نوروزی :

معاونت غذا و دارو همدان:

در یازدهمین روز از فروردین ماه سالجاری در حالی که بسیاری از کارمندان و مدیران و روسای اداره های مختلف در مرخصی و استراحت بودند کارشناسان معاونت غذا و دارو و روابط عمومی این مجموعه به صورت تمام وقت پای کار بودند و بر اساس دستورالعمل های وزارتی از فروشگاه های عرضه کننده مواد خوراکی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی سطح شهر همدان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان،در یازدهمین روز از فروردین ماه سالجاری در حالی که بسیاری از کارمندان و مدیران و روسای اداره های مختلف در مرخصی و استراحت بودند کارشناسان معاونت غذا و دارو و روابط عمومی این مجموعه به صورت تمام وقت پای کار بودند و بر اساس دستورالعمل های وزارتی از فروشگاه های عرضه کننده مواد خوراکی و آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی سطح شهر همدان بازدید کردند.

در این بازرسی ها برخی از اقلام سلامت محور آرایشی و بهداشتی قاچاق جمع آوری و به برخی دیگر از فروشندگان تذکر لازم داده شد.

گفتنی است در طرح تشدید نظارت های نوروزی، اقلام و محصولات خوراکی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی از نظر تاریخ تولید و انقضاء، نشانگرهای رنگی،برچسب گذاری ها و نشان سیب سلامت بررسی شدند.

همچنین در این طرح اقلام و محصولات خوراکی و آشامیدنی از نظر مجاز وغیر مجاز بودن مورد بررسی قرار گرفتند.

در این بازرسی مهندس حمید شیرازیان،دکتر سید زین العابدین حسینی، مهندس آزاده آذر پیرا و لعلیان از واحد روابط عمومی معاونت حضور داشتند.

 

  • گروه خبری : اطلاعيه,اخبار روابط عمومی,معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 124186
کلمات کلیدی
پریسا بیگلرخانی
خبرنگار

پریسا بیگلرخانی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 1391
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 509060
تعداد کاربران بر خط 22