زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1404/06/11 - 08:56
  • تعداد بازدید : 166
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 156
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در بازرسی از یک کارخانه تولید بستنی در همدان کشف شد؛

260کیلو نشاسته فاقد هر گونه نام و نشان استاندارد

کارشناس نظارت بر سلامت محصولات خوراکی و آشامیدنی مدیریت غذا معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان در بازرسی از یک کارخانه تولید بستنی در همدان تعداد 13 گونی کیلویی20 کیلویی نشاسته فاقد مشخصات کشف کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان،دربازرسی کارشناسان نظارت بر سلامت محصولات خوراکی و آشامیدنی مدیریت نظارت بر غذا و محصولات خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه از یکی از کارخانه های تولید بستنی در همدان تعداد 13 گونی  20 کیلویی نشاسته فاقد مشخصات از جمله شماره پروانه بهداشتی ساخت محصول، تاریخ انقضاء کشف و ضبط شد.

گفتنی است اقلام کشف شده با حضور نماینده دادستان همدان، کارشناس صنایع غذایی معاونت مهندس اصغر ترابی، نماینده حقوقی معاونت غذا و دارو مجید بداغی در محل معدوم شد.

  • گروه خبری : معاونت غذا و دارو,اخبار روابط عمومی,اطلاعيه,اطلاعیه
  • کد خبر : 159334
کلمات کلیدی
زهرا لعلیان
خبرنگار

زهرا لعلیان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 1623
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 507194
تعداد کاربران بر خط 37