زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1401/06/27 - 08:33
  • تعداد بازدید : 200
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 64
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان خبر داد:

تأسیس و راه اندازی دو آزمایشگاه در حوزه غذا و دارو

دکتر ایرج خدادادی با بیان اینکه در روزهای کرونایی از تهدید ها فرصت ایجاد کردیم گفت: در ماه اخیر تأسیس و راه اندازی دو آزمایشگاه در حوزه غذا و دارو به نام های آزمایشگاه تراریخته و آزمایشگاه مولکولی را راه اندازی کردیم.

 


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان ،دکتر ایرج خدادادی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ،با بیان اینکه در روزهای پرالتهاب کرونایی ناامیدی را سرلوحه کار خود قرار نداده ومدیران و کارکنان حوزه معاونت غذا و داروی دانشگاه پرقدرت تر ومجدانه تراز گذشته تلاش کردنداظهار داشت: در یکماه اخیر دو آزمایشگاه ژنتیک  مولکولی وآزمایشگاه تراریخته را در حوزه غذا ودارو تأسیس کرده ایم.


 


معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: در حوزه معاونت غذا و داروی دانشگاه مدیرانی پرتلاش درهر حوزه در حال خدمت هستند که همگی افراد توانمند و دارای دانش علمی و از بالاترین مرتبه علمی در دانشگاه هستند.


 


وی به مرتبه علمی دکترعلی حشمتی مدیر نظارت بر کنترل کیفی آزمایشگاه غذا و داروی دانشگاه اشاره کردو گفت: دکتر علی حشمتی دانشیار دانشگاه علوم پزشکی همدان است که وظایف مدیریتی خود را به نحوه مطلوب ارائه می نماید و با تلاش و پیگیری های ایشان درماه گذشته دو آزمایشگاه دیگر با عناوین آزمایشگاه تراریخته و آزمایشگاه ژنتیک مولکولی که بر پایه علم و دانش فنی است ایجاد و راه اندازی شده است.


 


 


 

  • گروه خبری : معاونت غذا و دارو,تازه ترین ها,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 107169
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 2790
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 534164
تعداد کاربران بر خط 6