زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1404/09/23 - 10:27
  • تعداد بازدید : 56
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 51
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
از سوی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد؛

جلسه آموزشی آشنایی با انواع شیرخشک و سامانه‌های مرتبط در قطب منطقه سه آمایشی

جلسه آموزشی شیرخشک، انواع آن و سامانه‌های مرتبط با تدریس دکتر نگار مهری، کارشناس فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو و حضور کارشناسان قطب منطقه سه آمایشی به صورت وبینار برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان،جلسه آموزشی شیرخشک، انواع آن و سامانه‌های مرتبط با تدریس  دکتر نگار مهری، کارشناس فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو و حضور کارشناسان قطب منطقه سه آمایشی به صورت وبینار برگزار شد .

در این وبینار آموزشی دکتر مهری به تشریح آخرین تغییرات و دستورالعمل‌های مرتبط با شیرخشک‌های رگولار ، رژیمی و متابولیک و همچنین غذاهای ویژه پرداخت و ضمن معرفی دسته‌بندی‌ انواع شیرخشک، مصارف آنها، کاربرد در موارد خاص، نکات ضروری در خصوص ضوابط تولید، واردات و نظارت بر این فرآورده‌ها را ارائه کرد.

کارشناس فرآورده های طبیعی سنتی ، مکمل و شیرخشک های معاونت غذا و دارو همدان،

سامانه‌های مرتبط با مدیریت و رصد شیرخشک،سامانه‌های ثبت، توزیع و پایش،معرفی و نحوه کاربری و بروزرسانی اطلاعات در آنها برای کارشناسان را توضیح دادند.

این دوره با هدف ارتقای دانش کارشناسان حوزه غذا و دارو در سطح منطقه سه آمایشی برگزار شد و شرکت‌کنندگان ضمن طرح پرسش‌های تخصصی، از توضیحات و پاسخ‌های ارائه‌شده بهره‌مند شدند.

  • گروه خبری : معاونت غذا و دارو,اخبار روابط عمومی,اطلاعيه,اطلاعیه
  • کد خبر : 161962
کلمات کلیدی
زهرا لعلیان
خبرنگار

زهرا لعلیان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 141
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 500837
تعداد کاربران بر خط 1