زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1401/06/27 - 09:20
  • تعداد بازدید : 232
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 42
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
از سوی ریاست دانشگاه علوم پزشکی ابن سینادرکمیسیون تعزیرات حکومتی مطرح شده؛

ما مجری قانون هستیم و باید مطابق با استانداردها عمل نمائیم

کمیسیون تعزیرات حکومتی با هدف ارتقاء جایگاه و شأن و کرامات انسانی گیرندگان خدمات درمانی و تسهیل و رسیدگی به شکایات مردمی با حضور ریاست دانشگاه، معاونین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا، ریاست دانشگاه دکتررشید حیدری مقدم در جلسه کمیسیون تعزیرات حکومتی ضمن خیر مقدم به اعضای این کمیسیون اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی مجری قانون است و مجریان قانون باید در راستای رضایتمندی مردم خدمات ارزنده ای ارائه دهند.


دکتر رشید حیدری مقدم با بیان اینکه در راستای ارائه خدمات مطلوب تر به هموطنان، دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد بود افزود:در خصوص  رسیدگی به شکایات مردمی از نحوه ی ارائه خدمات بیمه ای و درمانی ،لازم است شکایاتی که به صورت حضوری و کتبی  به معاونت ها اعلام می گردد جدی پیگیری شود تا گیرندگان خدمات درمانی همواره دلگرم باشند.


وی ادامه دادند : رسیدگی به شکایات گیرندگان خدمتی که از طریق سامانه ای انجام می گردد نیاز است با دقت نظر بیشتری بررسی گردد و لازم است در این بررسی ها بخش خصوصی و درمان هردو با هم دیده شود.


ریاست دانشگاه در این نشست تأکید کردند: ما مجری قانون هستیم و باید مطابق با استانداردها عمل نمائیم و مشکلات مردم باید دیده شود و در شرایط کنونی مرهمی بر زخم های آنها باشیم و مشکلی از مشکلات آنان بکاهیم.


دکتر ایرج خدادادی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا در ادامه این جلسه ضمن خسته نباشید به همه ی اعضای کمیسیون گفتند: شکایات مردمی به صورت کامل و جامع در معاونت ها پاسخ داده می شود و چنانچه مواردی وجود داشته باشد بهتر است همکاران محترم سازمان تعزیرات حکومتی آن را به معاونت ها اعلام تا پیگیری لازم صورت پذیرد.


دکترابراهیم جلیلی معاونت درمان دانشگاه در پایان این جلسه  به جمع بندی موارد مطرح شده پرداخت و افزود: با توجه به اینکه به تمامی شکایات کتبی و سامانه ای مراجعین به صورت منطقی و قانونی پاسخ داده می شود در زمینه شکایاتی که جنبه مالی داشته باشد هر چند ناچیز و کم بهاء، مراکز درمانی ارائه دهنده خدمات باید پاسخگو باشند و چنانچه هزینه مازاد گرفته شده باشد باید به بیمارعودت داده شود.


در این جلسه در خصوص موارد مطرح شده در خصوص مراکز درمانی خصوصی و دولتی و برخی از مطب های پزشکان، اعمال جراحی و... مورد بررسی واقع شدو نماینده تعزیرات حکومتی و همچنین سایر اعضای این جلسه به بحث و بررسی پرداختند.


 


گفتنی است این جلسه با حضور ریاست دانشگاه دکتر رشید حیدری مفدم،معاونت غذا و دارو دکتر ایرج خدادادی،معاونت درمان دکتر ابراهیم جلیلی، معاونت بهداشتی دکتر کریمی ، رئیس انجمن نظام پزشکی دکتر مدرکیان ،رئیس شعبه پنجم ویژه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محورسازمان تعزیرات حکومتی یونسی ، مدیر نظارت بر درمان و اعتبار بخشی دکتر کریمی و سایر اعضای عضو در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.


زهرا لعلیان:خبرنگار معاونت غذا و دارو



 



 



 


 


 




 

  • گروه خبری : معاونت غذا و دارو,تازه ترین ها,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 99281
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 1716
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 536981
تعداد کاربران بر خط 10