زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1401/06/27 - 11:20
  • تعداد بازدید : 99
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 41
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد؛

نشست با سازمان های نظارتی و بیمه گذارها

در راستای اجرای بهتر و اصولی تر طرح دارویار نشستی با سازمان های نظارتی و بیمه گذارها در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد و ریاست دانشگاه علوم پزشکی همدان دکتر محمد مهدی مجذوبی خواستار برگزاری جلسه ستاد طرح دارویار با مدیران نظارتی و بیمه گذارهای استان همدان در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان شدند.


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان، در نشستی که با سازمان ها و ارگان های نظارتی و بیمه گذارها و همچنین معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان و مدیر دارویی استان در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شدریاست دانشگاه دکتر محمد مهدی مجذوبی دستور برگزاری جلسه ستاد طرح دارویار با مدیران نظارتی و بیمه گذارهای استان همدان در معاونت غذا و داروی دانشگاه را صادر کرد.




در ادامه این نشست دکتر فاخته قربانی شهرت مدیر دارویی استان همدان با بیان اینکه طرح دارویار از 23تیر ماه کلید خورده است گفت: از ابتدای اجرای طرح دارویار  که از روز پنج شنبه 23 تیر ماه کلید خورده تا امروز 26 تیر ماه  طی بررسی های میدانی در راستای اجرای طرح دارویار،50داروخانه در سطح استان مورد ارزیابی قرار گرفته اند و از نظر اجرای طرح دارویار توجیح شده اند و طی این بازرسی هایی که تا کنون صورت گرفته است  در هیچ یک  از داروخانه ها  گرانفروشی مشاهده نشده است.




گفتنی است در این جلسه در خصوص فرآیند اجرای طرح دارویار،فواید آن و چگونگی اجرای آن در سطح استان همدان بحث و گفتگوشد و مدیر دارویی استان گفت:در همین راستا در خصوص استفاده از نرم افزار های موجود در داروخانه ها و لینک ها و اتصال به بیمه ها توضیحات کامل به مسئولین فنی و کادر داروخانه ها داده شده است.




دکتر قربانی با اشاره به اینکه در روزهایی آغازین اجرای طرح یکسری مشکلاتی در خصوص نرم افزارها وجود داشت افزود:مکاتبات لازم با پشتیبان نرم افزار ها صورت گرفته است و ارتباط با سازمان های بیمه گر برقرار گردید و در حال حاضر مشکلات مرتفع گردیده و داروخانه ها نیز توجیح شده اند.




وی در ادامه گفت: همزمان در سطح دانشگاه جلسات متعددی در زمینه آگاه سازی سیستم برگزار شده است و با دستور ریاست دانشگاه علوم پزشکی همدان،دستور ستاد تدبیر دارو با حضور ارگانهای نظارتی برگزار شد همکاری سایر ارگانها مانند سازمان تعزیرات حکومتی،سازمانهای بیمه گذار  را درخواست شده است.


 


  • گروه خبری : معاونت غذا و دارو,تازه ترین ها,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 117293
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 48
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 524239
تعداد کاربران بر خط 3