در سالن جلسات معاونت غذا و دارو برگزار شد؛
ششمین جلسه کمیته راهبردی غذا
ششمین جلسه از کمیته راهبردی غذا با حضور مدیر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی و کارشناسان ستادی و شبکه ای برگزار شد.
به گزارش ایفدانا، همدان، ششمین جلسه ازکمیته راهبردی مدیریت غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی و برنامه عملیاتی راهبردی سال 1402 در سالن جلسات معاونت غذا و دارو برگزار شد.
گفتنی است در راستای اهداف و برنامه های حوزه مدیریت غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی و برنامه عملیاتی جلسه ای با کارشناسان شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها و کارشناسان ستادی برگزار شد.
در این جلسه که با دستورکار گزارش روند اجرای برنامه عملیاتی، تبیین اهداف و انتظار برنامه ارزیابی عملکرد،برگزاری دوره آموزشی برچسب گذاری مواد غذایی و آشامیدنی و همچنین مروری بر آخرین ضوابط و دستورالعمل های ابلاغی بحث و گفتگو شد.
جلسه با حضور مهندس حجت اله کمکی مدیر نظارت بر غذا و محصولات آرایشی وئ بهداشتی، مهندس قادری فرح رئیس اداره صدور پروانه های بهداشتی دانشگاه ، کارشناسان ستادی و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها برگزار شد.