زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1403/02/09 - 07:40
  • تعداد بازدید : 34
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 33
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
همزمان با اجرای برنامه پیاده روی در هفته سلامت انجام شد؛

سخنرانی مهندس حجت اله کمکی مدیر غذا نظارت بر غذا

سخنرانی در مراسم همایش پیاده روی به مناسبت هفته سلامت

به گزارش ایفدانا ،همدان،مهندس حجت اله کمکی مدیری نظارت بر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در همایش پیاده روی که به مناسبت هفته سلامت در ششم اردیبهشت ماه سالجاری در محوطه سالن تربیت بدنی دانشگاه با حضور همکاران همه همکاران حوزه های مختلف دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد  در خصوص سبک زندگی سالم دقایقی را سخنرانی کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان، مهندس حجت اله کمکی مدیری نظارت بر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در همایش پیاده روی که به مناسبت هفته سلامت در ششم اردیبهشت ماه سالجاری در محوطه سالن تربیت بدنی دانشگاه با حضور همکاران همه همکاران حوزه های مختلف دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شد  در خصوص سبک زندگی سالم دقایقی را سخنرانی کرد.

وی در این همایش گفت: بهره گیری از نشانگرهای رنگی تغذیه ای، گامی در راستای انتخاب مواد غذائی سالم تر برای سبک زندگی سالم و در نتیجه سلامتی بیشتر خواهد بود.

مهندس کمکی افزود: تأمین سلامتی افراد جامعه مستلزم توجه ویژه به مبحث پیشگیری است و یکی از الزامات پیشگیری از بیماریها، رعایت سبک زندگی سالم شامل فعالیت بدنی کافی، رعایت الگوی تغذیه ای و خود مراقبتی و عوامل دیگر است.

مدیر نظارت بر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو گفت: پیشگیری توجه بیشتری را می‌طلبد و خانواده‌ها و والدین نقش مهمی در این خصوص به عهده دارند.

وی ادامه داد: برای تحقق تغذیه سالم در جامعه معاونت غذا و دارو همدان بالغ بر 5000  مجوز بهداشتی صادر شده کرده است و برای تمام محصولات  غذائی مشمول، 20% کاهش قند و 25%  کاهش نمک در فرمولاسیون محصولات و کاهش اسیدهای چرب ترانس در روغن های خوراکی اعمال شده است.

کمکی یادآور شد: محصولات غذائی فرآوری شده ملزم به درج نشانگر رنگی تغذیه‌ای بر روی برچسب هستند.

 

مدیر غذا معاونت غذا و دارو گفت: والدین برای این‌که بتوانند میزان دریافت قند، نمک و چربی افراد خانواده را مدیریت نمایند، لازم است به جدول نشانگر رنگی تغذیه‌ای توجه داشته باشند که امیدوارم با توجه به تغذیه سالم و سبک زندگی سالم، شاهد کاهش بیماری‌های غیر واگیر باشیم.

 

مهندس حجت اله کمکی اضافه کرد: با توجه به اینکه مصرف نان در کشور ما نسبت به میانگین جهانی بالاتر است، وزارت بهداشت از میزان مصرف بالای نان در کشور به عنوان فرصت استفاده و غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک اجرا کرده است که این روند در حال اجرا است و نتیجه حاصل از آن، کاهش کم خونی ناشی از فقر آهن شده است واین موضوع فرصتی را در اختیار خانواده‌ها قرار داده است که با مصرف نان‌های سبوس دار مقدار قابل توجهی از فیبر، املاح و ویتامین‌های گروه B را دریافت نمایندبنابر این لازم است نان‌های کامل و سبوسدار از جمله نان سنگک به جای نان‌های فاقد سبوس و سفید مانند نان لواش و نان های فانتزی مورد استفاده قرار گیرند.

وی خاطر نشان کرد: مصرف میوه و سبزی، لبنیات و دیگر گروه های غذائی مطابق با هرم غذائی بایستی مورد توجه همگان باشد.

مهندس کمکی در پایان گفت: معاونت غذا و دارو دانشگاه در راستای ترویج صبحانه سالم پک های تغذیه سالم شامل نان غنی شده،پنیر،گردو،سیب را امروز در پایان همایش پیاده روی در بین همکاران توزیع کرد.

زهرا لعلیان:خبرنگار معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان

  • گروه خبری : معاونت غذا و دارو,اخبار روابط عمومی,اطلاعيه
  • کد خبر : 139320
کلمات کلیدی
ادمین معاونت غذا و دارو
خبرنگار

ادمین معاونت غذا و دارو

تصاویر

نشانی: 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 47
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 164639
تعداد کاربران بر خط 0