با حضور ریاست دانشگاه و معاونین برگزار شد؛
جلسه شورای دانشگاه
جلسه شورای دانشگاه با حضور ریاست محترم دانشگاه و معاونین در سالن جلسات برگزار شد.
کارشناس ارشد تغذیه معاونت غذا و دارو دانشگاه:
میوه،سبزی و مواد غذایی تازه کلید جوانی است.
مدیر نظارت بر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه دکتر محمد کاظم زاده ازآزاده آذرپیرا کارشناس ارشد تغذیه معاونت غذا و داروی دانشگاه خواست در خصوص مراقبت از پوست با تغذیه مناسب برای هموطنان نکات مهمی را یادآوری نمایند وی افزود:باید توجه داشت که رعایت نکات تغذیه ای یکی از اصول اساسی در حفظ و طراوت پوست است که علاوه بر زیبایی بخشیدن به پوست موجب سلامتی وشادابی پوست می شود.
با نظر معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو برگزار شد؛
نخستین جلسه نشست هماندیشی شورای مناطق دهگانه غذا و داروی کشوری
نخستین جلسه نشست هماندیشی شورای مناطق دهگانه غذا و داروی کشور با حضور رئیس محترم سازمان غذا و دارو دکتر محمدرضا شانه ساز به صورت وب کنفرانس روزچهارشنبه چهارم تیر برگزار شد.
بانوان بیشتر بخوانند:
عوارض خطرناک تاتو و دِتاتو(پاک کردن تاتو)
ازعوارض خطرناک تاتو در آرایشگاه ها آگاه باشد.
در معاونت غذا و داروی دانشگاه برگزار شد:
جلسه وب ویدئو کنفرانس با محوریت جمع بندی مطالب
جلسه وب ویدئو کنفرانس معاونین غذا و داروی عضو قطب 3 با حضور مهندس مهدی زاده برگزارشد.
از سوی مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل صورت پذیرفت:
برگزاری سه دوره کارگاه های آموزشی
سه دوره کارگاه آموزشی ویژه صنف عطاران با هدف آشنایی با ضوابط و مقررات عرضه کنندگان گیاهان دارویی" با توجه به شیوع بیماری کووید-19 و رعایت اصل فاصله گذاری اجتماعی به صورت غیر حضوری با ارائه بسته های آموزشی با همت مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل ها برگزار شده است.
شیلد چیست/چرا استفاده می شود
چه افرادی لازم است از شیلد استفاده کنند
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان در خصوص استفاده از شیلد گفت:کودکان و افرادی که دارای ناراحتی های تنفسی هستند لازم است از شیلد استفاده نمایند.
معاون غذا داروی دانشگاه
توجه و رعایت نکات تغذیه ای در دوران کرونا را جدی بگیرید .
دکتر ایرج خدادادی معاون غذا و داروی دانشگاه از هموطنان خواست علاوه بر رعایت فاصله گذاری اجتماعی در ایام کرونا به نکات تغذیه ای نیز توجه نمایند.
مراقب سلامت و زیبایی پوست خود باشید:
مدیر نظارت بر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه دکتر محمد کاظم زاده وکارشناس آرایشی و بهداشتی آن حوزه مهندس مریم قیاسی درخصوص پیشگیری از عوارض نامطلوب اشعه ماوراء بنفش(UV) از هموطنان خواستند با استفاده از کرم های مناسب ضد آفتاب از پوست خود در برابر این عوارض نامطلوب محافظت نمایند.
مدیر نظارت بر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه دکتر محمد کاظم زاده وکارشناس آرایشی و بهداشتی آن حوزه مهندس مریم قیاسی درخصوص پیشگیری از عوارض نامطلوب اشعه ماوراء بنفش(UV) از هموطنان خواستند با استفاده از کرم های مناسب ضد آفتاب از پوست خود در برابر این عوارض نامطلوب محافظت نمایند.
مدیر نظارت بر غذای دانشگاه خبر داد:
تولید چهار خمیر دندان گیاهی در استان همدان
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان از تولید نخستین خمیر دندان گیاهی در مرکز تحقیقات علم و فناوری استان خبر داد.