رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان:
سنجش مدیران با شاخصها و کارنامه عملکردشان
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان، جوانگرایی را از افتخارات این دوره مدیریتی دانشگاه برشمرد و گفت: عملکرد مدیران در این دوره با شاخصها و کارنامه عملکردشان سنجیده میشود.
به پیشنهاد مدیر نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو برگزار شد؛
نشست مشترک در خصوص چالش های شبکه بهداشت و درمان شهرستان تویسرکان
دکتر محمد کاظم زاده مدیر نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان در خصوص چالش های موجود در شبکه بهداشت و درمان شهرستان تویسرکان با مدیر و کارشناسان آن شبکه نشست مشترک برگزار کرد.
در سالن جلسات معاونت غذا و دارو برگزار شد؛
کمیته مشورتی با حضور مدیر نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی با مدیران و مسئولین فنی مراکز درمانی
کمیته مشورتی امکان سنجی تشکیل اتاق فکر مدیریت نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی با حضور دکتر محمد کاظم زاده مدیر نظارت بر تجهیزات و ملزومات پزشکی و مدیران و مسئولین فنی مراکز درمانی در سالن جلسات معاونت غذا و دارو برگزار شد.
گرامیداشت روز منابع انسانی و تکریم بازنشستگی
جشن روز منابع انسانی و بازنشستگی مدیر امور عمومی و اداری معاونت غذا و دارو
جشن روز منابع انسانی و بازنشستگی مدیر امور عمومی و اداری معاونت غذا و دارو
در دفتر معاون غذا و دار دانشگاه برگزار شد؛
نشست مشترک معاون غذا و دارو دانشگاه با سرپرست مدیریت سازمان های مردم نهاد خیرین سلامت
، دکتر قدرت اله رستمی معاون غذا و دارو دانشگاه در راستای جذب سرمایه از محل مشارکت های اجتماعی خیرین سلامت با سرپرست مدیریت سازمان های مردم نهاد دکتر رستمی کیا نشست مشترک برگزار کرد.
به مناسبت سال نو صورت گرفت؛
دیدار چهره به چهره رییس دانشگاه با کارکنان معاونت غذا و داروی دانشگاه
دکتر محمدمهدی مجذوبی با همراهی دکتر نظریپویا و دکتر حسن بهرامی ضمن حضور در معاونت غذا و داروی دانشگاه و طی دیدارهای چهره به چهره در اتاقهای پرسنل این معاونت، آغاز سال نو را تبریک گفته و برای پرسنل و مدیران این مجموعه آرزوی توفیق و سلامتی نمودند.
گروه نظارت و پایش مصرف فرآورده های سلامت محور معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان:
برخی از سموم موجود در قارچ های سمی، مقاوم به گرما است
، گروه نظارت و پایش مصرف فرآورده های سلامت محور معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان اعلام کرد: برخی از سموم موجود در قارچ های سمی، مقاوم به گرما بوده و فرآیندهای آماه سازی غذا مانند: کباب کردن، آب پز کردن، سرخ کردن، بخار پز کردن قادر به تخریب کامل مواد سمی موجود در آن نخواهد بود.
گروه نظارت و پایش مصرف فرآورده های سلامت محور معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان صادر کرد:
اطلاعیه ای در خصوص مسمومیت با قارچ های سمی
توجه توجه :جهت سنجش سلامت قارچ ها از سمی و غیر سمی بودن از شیوه های سنتی نکنید
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان ارائه کرد؛
گزارش عملکرد حوزه های مدیریتی معاونت غذا و دارو
دکتر قدرت اله رستمی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان گزارش عملکرد 10 روز نخست سالجاری حوزه های مختلف مدیریتی معاونت را اعلام کرد: