زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1401/06/27 - 08:54
  • تعداد بازدید : 155
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 42
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در راستای تشدید نظارت ها صورت پذیرفت؛

بازدید از کارخانجات تولید مواد غذایی تحت پوشش شهرستان نهاوند

با حضور معاونت محترم غذا و دارو و تیم مشترک مدیریت غذا به منظور بررسی مشکلات اجرایی، بهبود و ارتقاء فرایند نظارت بر واحدهای تولیدی از کارخانجات تولید مواد غذایی تحت پوشش شهرستان نهاوند بازدید شد.

 


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان،پیرو برگزاری جلسه حضوری مورخه در محل شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهاوند و در راستای بررسی مشکلات اجرایی، بهبود و ارتقاء فرایند نظارت بر واحدهای تولیدی از کارخانجات تولید مواد غذایی تحت پوشش شهرستان نهاوند بازدید شد.


 


در این بازدید که با حضور دکتر ایرج خدادادی و تیم مشترک مدیریت غذا و به منظور بررسی مشکلات اجرایی، بهبود و ارتقاء فرایند نظارت بر واحدهای تولیدی از کارخانجات تولید مواد غذایی تحت پوشش شهرستان نهاوند برگزار شد از شرکت های ایران سپید نهاوند بازدید شد.


گفتنی است دکتزر ایرج خدادادی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان هدف از این بازدید را بررسی مشکلات اجرایی، بهبود و ارتقا فرایند نظارت بر واحدهای تولیدی دانست و اظهار داشت: تقویت تعامل و ارائه آموزش های کافی و مستمر به مسئولین فنی واحدهای تولیدی تحت پوشش در خصوص دستورالعمل های اجرایی و ضوابط فنی و قانونی یکی دیگر از اهداف بازدید و نظارت های صورت پذیرفته است.


 





 


 

  • گروه خبری : معاونت غذا و دارو,تازه ترین ها,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 110237
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 1203
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 532577
تعداد کاربران بر خط 21