زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1403/10/13 - 09:51
  • تعداد بازدید : 145
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 134
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
از سوی مدیریت غذا و مدیر کل تعزیرات استان

بازدید مشترک مدیر کل تعزیرات استان، مدیر نظارت بر مواد غذائی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه

مرضیه یونسی مدیر کل تعزیرات استان همدان ومهندس حجت اله کمکی مدیر نظارت بر مواد غذائی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه به همراه مدیر شبکه بهداشت شهرستان بهار از واحد تولید کیک و کلوچه در شهرستان بهاربازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان، با هدف بررسی کیفیت مواد اولیه و محصولات تولیدی و شرایط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی در شهرستان بهار از کارخانه کیک و کلوچه در شهرستان بهار بازدید شد.

در این بازدید که با حضور مرضیه یونسی مدیر کل تعزیرات استان همدان ،مهندس حجت اله کمکی مدیر نظارت بر مواد غذائی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه و  مدیر شبکه بهداشت شهرستان بهار از واحد تولید کیک و کلوچه در شهرستان بهار صورت پذیرفت،ضمن بررسی منبع مواد اولیه خریداری شده و GMP کارخانه مقررشد  واحد تولید نسبت به تکمیل مستندسازی پرونده مواد اولیه ورودی به موسسه و ارتقاء شرایط فنی و بهداشتی اقدام نماید.

 

  • گروه خبری : اطلاعيه,اخبار روابط عمومی,معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 150445
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 606
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 501302
تعداد کاربران بر خط 15