به مناسبت هفته سلامت و در راستای سالم سازی جامعه ورزشی صورت گرفت:
بازرسی و توصیه های لازم در خصوص مصرف مکمل ها از سوی مدیریت فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل ها
دکتر نگار مهری کارشناس مدیریت فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل ها در هفته ای که مزین است به نام هفته سلامت از باشگاه های ورزشی شهرستان همدان بازدید و اظهار داشت:رعایت بر عدم فروش و توصیه هر نوع دارو و مکمل ورزشی از سوی باشگاه های ورزشی الزامی است
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان، دکتر نگار مهری کارشناس مدیریت فرآورده های طبیعی سنتی و مکمل ها در هفته ای که مزین است به نام هفته سلامت از باشگاه های ورزشی شهرستان همدان بازدید و اظهار داشت:رعایت بر عدم فروش و توصیه هر نوع دارو و مکمل ورزشی از سوی باشگاه های ورزشی الزامی است
کارشناس فرآورده های طبیعی،ستنی و مکمل ها در بازرسی که از سطح باشگاه های ورزشی شهرستان همدان داشت رعایت برعدم فروش و توصیه هرنوع دارو و مکمل ورزشی، چاقی و لاغری توسط مریبان و مدیران باشگاه ها را مورد ارزیابی قرار داد و گفت :در راستای سلامت افراد جامعه و بخصوص ورزشکاران، باشگاه های ورزشی مجاز به فروش مکمل و دارو نیستند.
وی همچنین یادآورشد: مصرف خودسرانه اقلام دارویی و مکمل های ورزشی بدون توصیه پزشک و مشاوره داروساز،عوارض جبران ناپذیری برسلامت ورزشکاران خواهد داشت.
دکتر مهری در خاتمه گفت: مصرف دارو و مکمل های قاچاق وغیر مجاز فاقد شناسه رهگیری تی تک، نه تنها اثر درمانی ندارد بلکه تهدید کننده سلامت افراد جامعه نیز خواهد بود.
نظر دهید