زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1401/06/27 - 12:44
  • تعداد بازدید : 219
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 54
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در راستای افزایش فضای آموزشی،پژوهشی و آزمایشگاهی کلنگ خورد؛

توسعه فضای فیزیکی ساختمان غذا و دارو

ساختمان جدید معاونت غذا و دارو با فضای یکهزار متر مربع در چهار طبقه هر طبقه 250متر مربع در آخرین روزهای مردادماه سالجاری کلنگ خورد.

 


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان،دکتر ایرج خدادادی معاون غذا و داروی دانشگاه هدف از احداث ساختمان جدید را توسعه فضای فیزیکی ساختمان غذا و دارو در راستای افزایش فضای آموزشی،پژوهشی و آزمایشگاهی  دانست و اظهار داشت:تفاهمنامه احداث ساختمان مورد نظر در سال95بین رئیس سازمان غذا و داروی کشور و رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان منعقد گردید و بعد از سپری شدن مراحل اداری و اخذ مجوزهای لازم از مراجع ذیصلاح عملیات عمرانی کلید خورد.


معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: ساختمان جدید معاونت غذا و دارو که در مجاورت ساختمان قبلی کلنگ خورد با فضای یکهزار متر مربع در چهار طبقه هر طبقه 250متر مربع در آخرین روزهای مردادماه سالجاری کلنگ خورده است که امید است در آینده ای نه چندان دورهمکاران محترم معاونت غذا و دارو بتوانند از فضایی که ایجاد  خواهد شد در راستای فعالیت های آموزشی،پژوهشی و آزمایشگاهی بهره لازم را ببرند.
 


 

  • گروه خبری : معاونت غذا و دارو,تازه ترین ها,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 114115
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 172
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 531546
تعداد کاربران بر خط 11