زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1401/06/27 - 10:34
  • تعداد بازدید : 105
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 38
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در سالن جلسات معاونت غذا و دارو برگزار شد؛

جلسه مدیریت غذا با روسای ادارات

جلسه مدیریت غذا و روسای ادارات در خصوص فرآیندهای ادارای وارتقاء رضایتمندی مراجعین و تسهیل در انجام اموردر سالن جلسات معاونت غذا و دارو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان، جلسه مدیریت غذا و روسای ادارات در خصوص اصلاح فرآیندهای ادارای وارتقاء رضایتمندی مراجعین و تسهیل در انجام اموردر سالن جلسات معاونت غذا و دارو برگزار شد.


 


در این جلسه که با حضور مهندس حجت اله کمکی مدیر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه، روسای ادارات و کارشناس میز خدمت و آمار برگزار شده بود مهندس کمکی ضمن سلام و خیر مقدم به روسای ادارات حوزه ی غذا  و سایر اعضای جلسه،توضیحاتی را در خصوص همسان سازی ارائه آمارواصلاح آمارهای گزارش شده ارائه کردند که روسای ادارات به آمار دقیق تر و جامع تری که از حوزه ی شبکه ها،ستاد و آزمایشگاه ارسال می شود دست پیدا کنند.


 


گفتنی است این جلسه از ساعت 13تا 17 بعداز ظهر 21 تیرماه در سالن جلسات معاونت و در راستای فرآیندهای ادارای وارتقاء رضایتمندی مراجعین و تسهیل در انجام امور، تسهیل در صدور پروانه های بهداشتی ، تسریع در پاسخگویی به ارباب رجوع  برگزار شد و چند فرآیند اجرایی مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت با جمعبندی ایجاد شده مسیر گردش کار در راستای نتیجه مطلوب تر، کوتاه تر 

  • گروه خبری : معاونت غذا و دارو,تازه ترین ها,اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 117275
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 1072
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 523266
تعداد کاربران بر خط 1