زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1401/06/27 - 09:17
  • تعداد بازدید : 440
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 48
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مدیر نظارت برمواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه خبر داد:

حذف عناوین اغواکننده از محصولات غذایی همدان

مدیر نظارت برمواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه از حذف عناوین اغواکننده از محصولات غذایی در همدان خبر داد.

مدیر نظارت برمواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه از حذف عناوین اغواکننده از محصولات غذایی در همدان خبر داد.


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، دکتر محمد کاظم‌زاده با اشاره به برگزاری سمینار «مدیران نظارت بر مواد غذایی دانشگاه‌های علوم پزشکی قطب سوم کشوری» در دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار کرد: در این سمینار سه جلسه تخصصی با سه موضوع ساماندهی انبارها، پایش و پالایش برچسب‌های مواد غذایی و یکسان‌سازی عناوین مواد غذایی برگزار شد.


وی با اشاره به اینکه پایش و پالایش برچسب‌های غذایی به عنوان پروژه در حال انجام است، گفت: موضوع یکسان‌سازی عناوین مواد غذایی بسیار مهم بوده چراکه ممکن است مثلا محصولی به عنوان پنیر سفید، پنیر سنتی و ... نامگذاری شود و مردم در این نام‌ها گمراه شوند چراکه در نامگذاری «پنیر سنتی» انتظار می‌رود  پنیر چند سال پیش به دست مردم داده شود.


مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه جلسه‌ای به این منظور برگزار شد تا در نامگذاری مقررات و چارچوب مشخص تعیین شود، خاطرنشان کرد: عدم استفاده از عناوین اغواءکننده بر روی مواد غذایی از موضوعاتی است که باید مد نظر قرار گیرد.


وی با بیان اینکه مثلا عنوان دوغ طبیعی یعنی اینکه هیچگونه ماده اضافه نداشته باشد و نمک آن اندازه باشد که این امر خود به خود در خرید مردم اثر خواهد گذاشت در حالی که در واقعیت این طور نیست، گفت: عناوین اغواء کننده حتماً باید از روی مواد غذایی حذف شود.


دکتر کاظم‌زاده با بیان اینکه این طرح در همدان آغاز شده و در همین راستا نشستی در استان برگزار شد، تصریح کرد: از  باید این موضوع توسط سازمان غذا و دارو اجرایی شود که پیشنهاد اجرا به این سازمان داده شده تا در کشور مورد توجه باشد.


وی با بیان اینکه به دنبال یکسان کردن عناوین مواد غذایی هستیم، افزود: تصمیم گرفتیم تا این طرح را اجرایی کنیم و به سازمان غذا و دارو پیشنهاد دهیم که البته باید دستور اجرا از سوی سازمان به ما ابلاغ شود.


مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه بیان کرد: سازمان  غذا و دارو بر اساس  تصمیم وزارت بهداشت می‌تواند اجرای آن را در کشور صادر کند.


 


 

  • گروه خبری : اخبار روابط عمومی
  • کد خبر : 53452
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 3236
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 534610
تعداد کاربران بر خط 16