در نتشست با داروسازان و ناظران شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها تأکید شد؛
مادران توجه کنند که تغذیه نوزاد با شیر مادر یکی از بهترین و سالم ترین روش تغذیه کودک است و موجب می شود کودک از بسیاری از بیماری ها در امان باشد.
دکتر رستمی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان در نشست با داروسازان و ناظرین شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های همدان با بیان اینکه تغذیه با شیرمادری یکی از بهترین، سالم ترین، کم هزینه ترین روش تغذیه است گفت: مادران توجه نمایند که تا حد امکان نوزادان خود را با شیر مادر تغذیه کنند .
به گزارش ایفدانا، همدان، مادران توجه کنند که تغذیه نوزاد با شیر مادر یکی از بهترین و سالم ترین روش تغذیه کودک است و موجب می شود کودک از بسیاری از بیماری ها در امان باشد و همچنین خانواده از نظر وضعیت اقتصادی تحت فشار قرار نگیرد.
دکتر رستمی در نشستی که در راستای توجیه نحوه بازرسی از داروخانه ها با داروسازان و ناظرین شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های همدان برگزار شده بود با بیان اینکه تغذیه با شیرمادری یکی از بهترین، سالم ترین، کم هزینه ترین روش تغذیه است گفت: مادران توجه نمایند که تا حد امکان نوزادان خود را با شیر مادر تغذیه کنند تا در آینده فرزندانی سالم و قوی تحویل جامعه دهند.
معاون غذا و دارو گفت: در اجرای طرح بازرسی از داروخانه ها و شرکت های پخش شیرخشک های رگولار هدف جلب رضایت مصرف کنندگان است وموضوع نظارت و بازرسی ها به صورت جدی از سوی سازمان غذا و دارو پیگیری می شود بنا براین لازم است نظارت ها همسو با هدف اصلی سازمان باشد.
وی ادامه داد: لازم است در راستای تشویق مادران به شیردهی نوزادان خود از اطلاع رسانی ها و تبلیغات صحیح و اصولی بهره بگیرید.
معاون غذا و دارو دانشگاه در پایان گفت: در فضای مجازی و خبرگزاری ها در خصوص شیرخشک های رگولار و توزیع عادلانه آنها از سوی شرکت ها به داروخانه های سطح عرضه اطلاع رسانی های لازم را خواهم کرد.
نظر دهید