زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1404/09/05 - 10:19
  • تعداد بازدید : 41
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 34
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
حضور نماینده معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هعمدان در جلسه قرارگاه صنعتی خاتم الانبیاء

مهندس کمکی به نمایندگی از معاون غذا و دارو دانشگاه در جلسه قرارگاه صنعتی خاتم الانبیاء ملایر حضور پیدا کردند و در خصوص موانع تولیدی واحدهای تولیدی ملایر و ازندریان به بحث و بررسی پرداخت.

مهندس کمکی به نمایندگی از معاون غذا و دارو دانشگاه در جلسه قرارگاه صنعتی خاتم الانبیاء ملایر حضور پیدا کردند و در خصوص موانع تولیدی واحدهای تولیدی ملایر و ازندریان به بحث و بررسی پرداخت .

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان، مهندس کمکی به نمایندگی از معاون غذا و دارو دانشگاه در جلسه قرارگاه صنعتی خاتم الانبیاء ملایر حضور پیدا کردند و در خصوص موانع تولیدی واحدهای تولیدی ملایر و ازندریان به بحث و بررسی پرداخت .

مدیر نظارت بر فرآورده‌های غذائی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به نمایندگی از معاونت غذا و دارو در جلسه قرارگاه صنعتی خاتم الانبیاء شهرستان ملایر حضور پیدا کردند و در این جلسه مشکلات و موانع تولیدی واحدهای تولیدی ملایر و ازندریان را مورد لبررسی قرار دادند.

در این جلسه مدیر نظارت بر مواد غذائی و بهداشتی دانشگاه  ضمن اشاره به مشکلات عدیده موجود در استقرار  و طرح های توسعه صنایع مختلف، درخصوص لزوم احداث شهرک‌های صنعتی چند منظوره و بویژه با زون های اختصاصی محصولات سلامت محور مطالب و پیشنهاداتی ارائه کردند.

باتوجه به مذاکرات بعمل آمده در جلسه مقرر شد در راستای رفع موانع تولید مساعدت‌های لازم با صنایع تولید محصولات سلامت محور شهرستان به عمل آید.

  • گروه خبری : معاونت غذا و دارو,تازه ترین ها,اخبار روابط عمومی,اطلاعيه,اطلاعیه
  • کد خبر : 161537
کلمات کلیدی
زهرا لعلیان
خبرنگار

زهرا لعلیان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 184
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 500880
تعداد کاربران بر خط 4