زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1404/12/05 - 09:06
  • تعداد بازدید : 14
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 14
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
به مناسبت روز مهندس صادر شد؛

پیام تبریک مدیرنظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه

دکتر مرادحاصل مدیرنظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه درپیامی پنجم اسفندماه سالروز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز ملی مهندس را تبریک گفتند.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان دکتر مرادحاصل مدیر نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه درپیامی پنجم اسفندماه سالروز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز ملی مهندس را تبریک گفتند.

در این پیام آمده است:

پنجم اسفندماه سالروز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز ملی مهندس،فرصت مغتنمی است تا از زحمات ارزشمند مهندسین در پشتیبانی فنی ازنظام سلامت، تقدیر وتشکر به عمل آید.

 بی شک تعهد، تجربه، مسئولیت‌پذیری و تلاش خستگی‌ناپذیر این قشر فرهیخته تضمین‌بخش کیفیت خدمات، آرامش بخش کادر بهداشت و درمان و حیات بخش بیماران است؛ بدینوسیله فرارسیدن روز مهندس را به کلیه مهندسین دانشگاه علوم پزشکی همدان علی الخصوص کارشناسان تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه  تبریک و تهنیت عرض نموده توفیق روزافزونتان را از خداوند متعال خواستارم، امید است با اتکال به الطاف الهی و با بهره گیری از دانش و توان مهندسی در پیشبرد اهداف نظام سلامت موفق و سربلند باشید.

 

 

  • گروه خبری : معاونت غذا و دارو,اخبار روابط عمومی,اطلاعيه,اطلاعیه
  • کد خبر : 163289
کلمات کلیدی
زهرا لعلیان
خبرنگار

زهرا لعلیان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 469
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 500515
تعداد کاربران بر خط 9