زبان EN AR
+
اندازه قلم
-
رنگ
دانشگاه علوم پزشکی همدان
زبان FA EN AR
  • تاریخ انتشار : 1405/06/23 - 10:20
  • تعداد بازدید : 26
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 24
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
دردومین جلسه بهره وری تأکید شد:

ضرورت تحلیل دقیق داده‌ها / تبدیل دستاوردهای بهره‌وری به پروژه‌های علمی و پژوهشی

سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان در دومین جلسه بهره وری که با حضور اعضاء مربوطه در سالن جلسات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شده بود ضمن قدردانی از تلاش مدیران و کارشناسان حاضر در جلسه در راستای برگزار کمیته بهره وری و انجام فعالیت هایی که در قالب این کمیته در حال انجام و پیگیری است اظهار داشت: تحلیل دقیق داده‌ها، تبدیل دستاوردهای بهره‌وری به پروژه‌های علمی و پژوهشی یکی از ضروریاتی است که با تلاش، همفکری و همکاری همه شما عزیزان قابل انجام خواهد بود.

2

به گزارش رابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان، دکتر امیر بهاری فرسرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان در دومین جلسه بهره وری که با حضور اعضاء مربوطه در سالن جلسات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار شده بود ضمن قدردانی از تلاش مدیران و کارشناسان حاضر در جلسه در راستای برگزار کمیته بهره وری و انجام فعالیت هایی که در قالب این کمیته در حال انجام و پیگیری است اظهار داشت: تحلیل دقیق داده‌ها، تبدیل دستاوردهای بهره‌وری به پروژه‌های علمی و پژوهشی یکی از ضروریاتی است که با تلاش، همفکری و همکاری همه شما عزیزان قابل انجام خواهد بود.

در دومین جلسه فصلی کارگروه بهره‌وری معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان با هدف بررسی میزان پیشرفت پروژه‌های سال جاری و ارزیابی اقدامات انجام شده با حضور دکتر بهاری‌فر، سرپرست معاونت غذا و دارو، اعضای کارگروه، دبیر جلسه و تعدادی از کارشناسان متخصص برگزار شده بود به بررسی پیشرفت پروژه‌های استراتژیک پرداخته شد ودر ادامه گزارش‌های دقیقی از وضعیت اجرای پروژه‌های بهره‌وری درمدیریت‌های مختلف ارائه شد که محورهای اصلی آن به شرح زیر است:

در حوزه مدیریت نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی، دکتر مراد حاصل از پیشرفت پروژه‌های زیر خبر داده و افزود:بخش اعظم پروژه طراحی و اجرای فرآیند تأیید اسناد تأمین ملزومات پزشکی، تکمیل شده و میزان بهره‌وری حاصل شده در سه ماهه نخست سال مشخص شده است.

 

وی به اقدامات مربوط به مدیریت مصرف لنز در واحدهای تابعه دانشگاه با هدف افزایش بهره‌وری و دسترسی بهتر به سهمیه‌های تخصصی  پرداخت و گفت:استانداردسازی سامانه‌ها، اطلاعات مربوط به استانداردسازی عناوین ملزومات پزشکی در سامانه‌های HIS و نظام نوین مالی در مرحله جمع‌آوری و تحلیل قرار دارد.

 

مدیر نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه ادامه داد: تعاملات سازمانی به اجرای کامل پروژه سوم منوط به همکاری اداره کل تجهیزات پزشکی سازمان است که پیگیری‌های لازم در دست انجام است.

 

دکتر بهروز مرادحاصل  به تحول در پژوهش ها پرداخت و اضافه کرد: با توجه به قابلیت تبدیل این پروژه‌ها به طرح‌های پژوهشی، برگزاری کمیته) HSRتحقیق و ارزیابی سلامت) در معاونت غذا و دارو راهگشا است.

 

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک، با ارائه گزارشی از این مدیریت  اظهار داشت: گزارش های این مدیریت نشان‌دهنده نتایج عملیاتی ملموس است.

 

مهندس ماریا قادری فرح افزود: پروژه اول  در این مدیریت شامل طراحی پروتکل، زمان‌بندی فشرده و تعیین سقف زمانی برای رسیدگی به شکایات، تقریباً به مرحله بهره‌برداری رسیده است وبا توجه به نتایج چشمگیر این پروژه درحوزه مدیریت مکمل، تصمیم گرفته شد این مدل در سایر مدیریت‌ها نیز تعمیم داده شود.

 

سپس در خصوص مدیریت دانش به عنوان  پروژه دوم که شامل طراحی و استقرار نظام مدیریت دانش و بسته جامع آموزش بدو ورود کارکنان است ،گفته شد این پروزه به دلیل گستردگی فرآیندها در حال اجرا است و مقرر شد ابتدا یکی از فرآیندها به صورت کامل اجرا و سپس با ارائه گزارش و شرح کامل فرآیند، به عنوان الگو برای سایر مدیریت‌ها، نیز ارائه شود.

 

در ادامه این نشست  به مبحث بهینه‌سازی آزمایشگاه کنترل کیفی غذا و دارو پرداخته شد ودکتر عزیزی شفا معاون فنی آزمایشگاه کنترل کیفی غذا و دارو از پروژه اصلاح و بهبود فرآیندهای نظارتی و مدیریت عملکرد کارکنان خبر داد و گفت:

این پروژه که بر اساس زمان‌سنجی و بازطراحی فرآیندها تدوین شده، منجر به افزایش سرعت پاسخگویی به آزمون‌ها و ایجاد عدالت در توزیع وظایف شده است.

سپس مهندس حجت اله کمکی مدیرنظارت بر غذا و محصولات خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی دانشگاه نیز از پروژه بهبود زمان صدور مجوزها از طریق استقرار سامانه جامع مدیریت غذا گزارشی ارائه کرد.

 

در پایان، امور اداری، پشتیبانی وکارشناس اقتصاد درمان به مبحث مدیریت منابع و کاهش هزینه‌ها پرداختند و گفتند:در حوزه مدیریت منابع و کاهش هزینه‌ها، اقدامات گسترده‌ای دردستور کار است،کاهش هزینه‌های جاری، با تلاش کارشناسان اقتصاد درمان و خدمات، پروژه‌هایی نظیر کاهش مبالغ پرداختی قبوض برق و گاز و راه‌اندازی خطوط تلفن بلااستفاده با موفقیت پیگیری شده‌اند همچنین درخصوص اقدامات زیست‌محیطی و هوشمندسازی به تحلیل دقیق میزان مصرف حامل‌های انرژی،هماهنگی جهت نصب رایگان کنتورهای هوشمند و استفاده از فاضلاب فیلتر آب جهت آبیاری درختان پرداخته شد.

 

  • گروه خبری : معاونت غذا و دارو,اخبار روابط عمومی,اطلاعيه,اطلاعیه
  • کد خبر : 167656
کلمات کلیدی
زهرا لعلیان
خبرنگار

زهرا لعلیان

تصاویر

1 3

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

نشانی: 
نظرسنجی
آمار بازدید
تعداد بازدیدکنندگان امروز 1905
تعداد کل بازدیدکنندگان تا امروز 621145
تعداد کاربران بر خط 1