با همت مدیر نظارت بر دارو و داروخانه های استان در معاونت غذا و دارو انجام شد؛
کارگاه آموزشی داروسازان بیمارستانی استان همدان با موضوع بررسی و ارزیابی چک لیست های فنی ارزشیابی مراقبت دارویی در مراکز درمانی
کارگاه آموزشی داروسازان بیمارستانی استان همدان با موضوع بررسی و ارزیابی چک لیست های فنی ارزشیابی مراقبت دارویی در مراکز درمانی با هدف ارتقاء سطح آگاهی داروسازان بیمارستانی در خصوص امور دارویی و ارائه خدمات دارویی در بیمارستان ها برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا،دکتر فاخته قربانی شهرت با بیان اینکه کارگاه آموزشی داروسازان بیمارستانی استان همدان با موضوع بررسی و ارزیابی چک لیست های فنی ارزشیابی مراقبت دارویی در مراکز درمانی با هدف ارتقاء سطح آگاهی داروسازان بیمارستانی در خصوص امور دارویی و ارائه خدمات دارویی در بیمارستان ها برگزار گردیده است گفت: در این جلسه در خصوص برنامه عملیاتی سال 98 داروخانه های بیمارستانی بحث و تبادل نظر بعمل آمد.
مدیر نظارت برامور دارویی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا در این جلسه ضمن قدردانی از زحمات و حضور داروسازان در این برنامه، ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام را تسلیت گفتند و اظهار داشتند: این نشست با هدف بررسی برنامه عملیاتی سالجاری مرتبط با داروخانه های بیمارستانی برگزار شده است و بر انجام فرآیند ADR(ثبت وبررسی عوارض ناخواسته داروها )در کلیه بیمارستان های استان همدان تأکید کرد.
دکتر مساعد همچنین به حضور پر رنگ و موثر داروسازان در چرخه درمان در مراکز درمانی اشاره کرد و افزود: اداره کردن و انجام دقیق و به موقع وظایف داروسازان در بیمارستان ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی به وظایف داروسازان در مراکز درمانی و بیمارستان ها پرداخت و انجام و بررسی پرتکل های دارویی و همچنین تلفیق دارویی را مورد تأکید و اهمیت قرار داد و خاطر نشان کرد: داروسازان نقش ویژه ای در چرخه درمان بیماری ها دارند که لازم است بر این اهمیت بیشتر از گذشته تأکید شود .
وی در پایان ضمن قدردانی از حضور همه داروسازان درهمکاری و همیاری در ساختن جامعه ای سالم و افرادی سلامت با میزان مصرف داروی کمتر و موثرتر برای همه حاضرین در جلسه آرزوی سلامتی و سعادت کرد.




نظر دهید